Grote zomeropruiming bij Selekt Wonen Ter Veen!

Donderdag 1 juli start de jaarlijkse zomeropruiming bij Selekt Wonen Ter Veen in Borger. De meubelzaak haalt de bezem flink door de showroom. Daarom mogen uiteenlopende unieke (show)modellen de hele maand juli met korting tot 60 procent de deur uit!

Hoge korting
Diverse unieke (show)modellen zitgroepen, fauteuils, eetkamertafels, wandmeubelen, slaapkamers, boxsprings, linnenkasten en meer van bekende en minder bekende merken moeten uit de showroom. De nieuwe herfst-wintercollectie is onderweg. Er is te weinig ruimte in de showroom om alle meubelen te plaatsen.

Dit is een goed moment om nieuwe meubelen met een hoge korting in huis te halen!

Dealer Colors@Home

Als dealer van Colors@Home kan je voor jouw volledige interieur bij ons terecht. Omdat elke woning uniek is, maken we alles op maat. We zorgen ervoor dat de producten naadloos aansluiten bij zowel jouw persoonlijke wensen als de toepassingsmogelijkheden die jouw woning biedt.

Of je nu iets nieuws voor de ramen wilt hebben hangen of een nieuwe vloer wilt laten leggen, Colors@Home heeft voor al jouw woonwensen een passende oplossing. We hebben al vele klanten verrast met een fantastisch eindresultaat!

 

 

Naast prachtige basiskleuren en -materialen gaat Colors@Home mee met de allernieuwste woontrends. Wil je net even iets anders? Bij het samenstellen van de gordijnen, raamdecoratie en/of de vloer voorzien we je graag van interieuradvies. We komen dan ook graag bij jou thuis of op het werk en nemen stalen mee.

Colors@Home biedt:

  • raamdecoratie
  • vloeren
  • gordijnen
  • horren
  • buitenzonwering
  • kasten

Service en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wij nemen daarom het werk graag voor jou uit handen. Onze vakmannen leggen voor jou de vloer, plaatsen de kasten en monteren de shutters of andere raamdecoratie. Je hebt nergens omkijken naar!

Stap gerust bij ons binnen om wooninspiratie op te doen. Onze interieuradviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien!

Medewerker van de maand

Sinds 1 maart van dit jaar maakt hij onderdeel uit van het team Selekt Wonen Ter Veen. Hij zal in november Co de Haan vervangen. Onze Co mag dan genieten van zijn welverdiende pensioen. Tot die tijd heeft onze nieuwste aanwinst de tijd om zijn werkzaamheden eigen te maken ;)

We stellen graag aan je voor: Gerton!

Over het eigen maken van de werkzaamheden hoeven wij ons geen zorgen te maken. Gerton heeft 38 jaar ervaring in de woninginrichting. Hij weet als geen ander wat er zich afspeelt in onze branche.

Gerton is te vinden in de winkel om klanten te voorzien van advies en een prijsopgave. Misschien heb je hem al gespot of gesproken.

Daarnaast ondersteunt Gerton het projectteam. Hij komt bij klanten over de vloer om raamproducten op te meten en op te hangen of voor het inmeten van een nieuwe vloer.

Kortom, deze goedlachse man is van alle markten thuis. Hij staat graag voor je klaar om jouw woonwensen te realiseren!