Grote Zomeropruiming

Grote zomeropruiming bij Selekt Wonen Ter Veen

Zaterdag 1 juli start de jaarlijkse zomeropruiming bij Selekt Wonen Ter Veen in Borger. Wij halen de bezem flink door de showroom. Daarom mogen uiteenlopende unieke (show)modellen de hele maand juli met korting tot 60 procent de deur uit.

Hoge korting
Diverse unieke (show)modellen zitgroepen, fauteuils, eetkamertafels, wandmeubelen, slaapkamers, boxsprings, linnenkasten en meer van bekende en minder bekende merken moeten uit de showroom. De nieuwe herfst-wintercollectie is onderweg. Er is te weinig ruimte in de showroom om alle meubelen te plaatsen. Dit is een goed moment om deze zomer nieuwe meubelen met een hoge korting in huis te halen!

Direct leverbaar
Een ander voordeel van deze grote zomeropruiming is, dat de showmodellen direct leverbaar zijn. Geen weken of maanden wachten. Liever even wachten? Uiteraard is dat mogelijk. Dan plannen we een leverdatum en bezorgen we de meubelen aan huis. (zie meer onder afbeelding)


Korting op pvc-vloeren
Tijdens de zomeropruiming krijg je van ons ook korting op pvc-vloeren uit onze Colors-collectie. Uiteraard komen onze ervaren vakmannen langs om de vloer te leggen. We hebben mooie pvc-vloeren die niet te onderscheiden zijn van echt hout, maar dan zonder het onderhoud. De vloeren zijn zelfs voorzien van noesten. Een perfect alternatief voor een kostbare houten vloer. De pvc-vloeren zijn waterbestendig en daarom ook heel geschikt om in de (bij)keuken te leggen. Ze hebben daarnaast een sterke toplaag om krassen en slijtage te voorkomen. Met een pvc-vloer van Colors heb je vele jaren zorgeloos woonplezier én deze zomer ook nog eens met 20% korting!


20% korting op raamdecoratie
De gehele maand juli krijg je van ons 20% korting op raamdecoratie! Heb je verhuisplannen? Ga je na de zomer verbouwen? Of wil je de woon- en/of slaapkamer restylen? Dan is het zeker een goed idee om alvast nieuwe jaloezieën of duettes uit te zoeken.

In de winkel hangt een ruime collectie raamdecoratie, van neutrale kleuren tot trendy dessins. We hebben dan ook altijd een stof die perfect matcht met jouw interieur!

 


Ook onze woonaccessoires mogen met veel korting mee naar huis!