Winteropruiming bij Selekt Wonen Ter Veen! We halen de bezem er door!

Selekt Wonen Ter Veen Borger haalt de bezem er door!

De jaarlijkse Unieke winter opruiming is ervoor om de uitlopende modellen en de showmodellen voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden.

Kortingen lopen op tot wel 60%!

Wij halen de komende weken flink de bezem er door middels een unieke opruiming, deze omvat heel veel showmodellen zitgroepen, fauteuils, eetkamertafels, wandmeubelen, slaapkamers, boxsprings, linnenkasten etc, met wel zeer hoge kortingen. Deze artikelen worden met deze hoge kortingen verkocht, omdat er flink ruimte gemaakt moet worden voor de nieuwe collectie. Een doorlopende stroom van nieuwe modellen en de meest actuele collectie op het gebied van meubelen zorgen ervoor dat sommige modellen rigoureus worden afgeprijsd!

Maar ook op het gebied van woontextiel hebben wij in de opruimingsperiode de nodige aanbiedingen, kortom, bent u toe aan iets nieuws in uw interieur of wilt u gewoon eens weten wat er allemaal te koop is, dan moet u beslist eens een kijkje gaan nemen bij ons. Wij vragen geen aanbetalingen, bezorgen gratis door heel Nederland, en slaan, indien nodig, op voor latere levering.

Natuurlijk staat de koffie voor u klaar!

Selekt Wonen Ter Veen Borger