Wij halen de bezem er door!

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse unieke winter opruiming! Tijdens de opruiming bieden we uitlopende (show)modellen aan voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Unieke Winter Opruiming

De opruiming omvat zitgroepen, fauteuils, eetkamertafels, wandmeubels, slaapkamers, boxsprings, linnenkasten en nog veel meer! Tevens hebben we op het gebied van woontextiel de nodige aanbiedingen. Waarom? De artikelen worden met hoge kortingen verkocht, omdat er ruimte gemaakt moet worden voor de nieuwe collectie. Wij hebben namelijk een doorlopende stroom van nieuwe modellen, waardoor onze collecties altijd actueel en voorzien zijn van de laatste trends.

Het is tijd voor Ter Veen!

Interesse? Kom dan eens langs in onze 2500m2 grote showroom! Voor bijna elke ruimte in huis hebben wij naast fraai woontextiel ook de mooiste meubels. Bij ons staat goed advies, service en vakmanschap hoog in het vaandel. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bij u thuis gratis opmeten, geven wij kleur- en totaaladvies en krijgt u altijd stalen mee op zicht. Bovendien vragen wij geen aanbetalingen en bezorgen wij gratis door heel Nederland.

Hopelijk tot snel!

Selekt Wonen Ter Veen vindt u aan de Bloemdijk 1A in Borger. De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van half tien tot zes uur. Op vrijdag is er koopavond en op zaterdag sluit de winkel om vijf uur. De koffie staat voor u klaar. Hopelijk tot snel!