UrbanSofa Showroom Drenthe

Wilt u ook een uniek zitcomfort in uw woonruimte? UrbanSofa heeft alle zitcomfort in haar collectie opgenomen. Zo is er van alles mogelijk en kan het meubel persoonlijk voor u worden gemaakt. Het design is van Europese kwaliteit en heeft daarnaast drie hele jaren fabrieksgarantie. Zoek niet verder maar kom een kijkje nemen in onze showroom.

Met de verschillende stijlen van het zitcomfort zorgt UrbanSofa ervoor dat er altijd een meubel tussen zit wat aan uw smaak voldoet. Naast zitcomfort heeft UrbanSofa nog meer meubels in haar collectie opgenomen zoals eettafels, vloerkleden en een speciale UrbanSofa Outdoor collectie.

Wanneer u onze showroom in Drenthe bezoekt, kan u kennis maken met de veelzijdige collectie van UrbanSofa. Creëer uw eigen stijl in elke woonruimte van uw huis. Onze stylisten staan voor u klaar om met u mee te denken en de juiste meubels te highlighten in uw ruimte.

Ter Veen Borger is dealer van UrbanSofa waardoor wij u in veel informatie kunnen voorzien over het materiaal, onderhoud en de kwaliteit. UrbanSofa houdt rekening met duurzaamheid en bezuinigd niet op de kwaliteit van de meubels.

Wilt u langs komen? Maak dan een afspraak door ons te bellen op  0599-234489.