Unieke Zomeropruiming bij Selekt Wonen Ter Veen Borger

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse unieke zomeropruiming! Vanaf dinsdag 10 juli 2018 bieden we uitlopende (show)modellen aan voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Wij maken ruimte voor de nieuwe collectie!

De unieke opruiming omvat heel veel (show)modellen zitgroepen, fauteuils, eetkamertafels, wandmeubels, slaapkamers, boxsprings, linnenkasten en nog veel meer. Alles wordt met hoge kortingen verkocht. Waarom? Omdat het weer tijd is om ruimte te maken voor de nieuwe collectie!

Wij hebben een doorlopende stroom van nieuwe modellen, en daar moeten wij jaarlijks een aantal keer ruimte voor maken. Hierdoor kunnen wij onze ‘oude’ modellen met hoge kortingen aanbieden, en hebben we altijd de meest actuele collectie in de winkel staan. Naast kortingen op meubels hebben we ook nog andere aanbiedingen. Zoals 30% korting op alle accessoires! Kortom: voor ieder wat wils!

Het is tijd voor Ter Veen

Bent u toe aan iets nieuws in uw interieur? Of bent u gewoon nieuwsgierig wat er allemaal te koop is? Dan moet u beslist eens een kijkje nemen in onze 2500m2 grote showroom. Voor bijna elke ruimte in huis hebben wij fraai woontextiel en de mooiste meubels.

Bij ons staat goed advies, service en vakmanschap hoog in het vaandel. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bij u thuis gratis opmeten, geven wij kleur- en totaaladvies en krijgt u altijd stalen mee op zicht. Bovendien vragen wij geen aanbetalingen en bezorgen wij gratis door heel Nederland.

Hopelijk tot snel!

Selekt Wonen Ter Veen vindt u aan de Bloemdijk 1A in Borger. De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van half tien tot zes uur. Op vrijdag is er koopavond en op zaterdag sluit de winkel om vijf uur. De zomeropruiming loopt tot 12 augustus. De koffie staat voor u klaar. Hopelijk tot snel!