Totale leegverkoop van onze relaxafdeling! 13 nov t/m 16 nov

Wij hebben deze week 4 dagen lang meer dan 100 relaxstoelen!! van verschillende bekende merken in de uitverkoop! Deze 4 dagen gaan we rigoureus te werk, en geven we flinke kortingen. Meer weten? Lees dan snel verder.

Ruimte maken voor de nieuwe collectie

Iedere jaar houden we een volledige uitverkoop van de relaxafdeling, omdat we weer plaats moeten maken voor andere modellen en kleuren. Dit jaar hebben wij ook extra stoelen kunnen inkopen van een bekende fabrikant. Ook deze stoelen gaan mee in de uitverkoop!

Op alle modellen in de relaxafdeling geven we de volgende kortingen:

Woensdag 13 november : 30% korting
Donderdag 14 november : 30% korting
Vrijdag 15 november : 40% korting
Zaterdag 16 november : 45% en tussen 15:00 en 17:00 50%

De korting betreft veel verschillende relaxfauteuils. Van modern tot traditioneel, van leer tot stof en van hand-verstelbaar tot elektrisch. Alles staat er! Ook de sta-op uitvoeringen zullen natuurlijk niet ontbreken. De uitverkoop betreft de merken Himolla, Hukla, De Toekomst, Gealux, Hjord Knuzzen, Relaazz en nog veel meer. Alle modellen zijn direct leverbaar en hebben uiteraard volledige garantie. Tevens is het mogelijk om te reserveren voor een latere levering.

Dit betreft een éénmalige actie, en er geldt OP=OP!

Waarom Selekt Wonen Ter Veen?

Bij ons staat goed advies, service en vakmanschap hoog in het vaandel. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bij u thuis gratis opmeten, geven wij kleur- en totaaladvies en krijgt u altijd stalen mee op zicht. Bovendien vragen wij geen aanbetalingen en bezorgen wij gratis door heel Nederland.

Bent u toe aan iets nieuws in uw interieur? Of bent u gewoon nieuwsgierig wat er allemaal te koop is? Dan moet u beslist eens een kijkje nemen in onze 2500m2 grote showroom. Voor bijna elke ruimte in huis hebben wij fraai woontextiel en de mooiste meubels.

Hopelijk tot snel!

Selekt Wonen Ter Veen vindt u aan de Bloemdijk 1A in Borger. De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van half tien tot zes uur. Op vrijdag is er koopavond en op zaterdag sluit de winkel om vijf uur. De koffie staat voor u klaar. Hopelijk tot snel!