Selekt Wonen Ter Veen op de Wonen&Co beurs

Van donderdag 16 maart tot en met zondag 19 maart is Selekt Wonen Ter Veen weer van de partij op Wonen&Co woonbeurs. Dit is dé woonbeurs van het noorden en is met een bezoekersaantal van 50.000 ongekend populair. Wilt u er ook bij zijn? Lees dan snel verder, want we verloten een aantal vrijkaarten!  

De Wonen&Co beurs

Wij hebben al een aantal succesvolle edities bijgewoond, en ook dit jaar zal Selekt Wonen Ter Veen weer met een mooie stand op een prominente plaats aanwezig zijn. En we staan daar uiteraard niet met lege handen! We pakken uit met een schitterende collectie meubelen en verrassen u met speciale beursaanbiedingen.

De Wonen&Co beurs is het leukste en best bezochte woonevenement van Noord-Nederland. Of het nu gaat om de nieuwste interieurtrends, verrassend design, tongstrelende gerechten of een kunsttentoonstelling die dromen laat uitkomen. Het is allemaal te vinden op de Wonen&Co beurs.

Het blijkt dat mensen de beurs opzoeken om ideeën op te doen. Daarnaast merken we dat onze speciale beursaanbiedingen gretig aftrek vinden. Waarom mensen voor ons kiezen? Omdat wij geen aanbetalingen vragen, gratis bezorgen en men de levering van een aankoop kan uitstellen tot een later moment.  Bovendien wordt alles geleverd met volledige service en 3 jaar garantie.

Bent u nieuwsgierig geworden?

U bent van harte uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan onze stand. Wij hopen u te kunnen verwelkomen en u te kunnen verrassen met onze speciale aanbiedingen. Wij zijn te vinden in de Martinihal Groningen stand 233.

Win gratis kaarten!

Goed nieuws! Via onze Facebookpagina verloten wij 5 keer 2 vrijkaarten voor de Wonen&Co beurs. Wilt u kans maken op deze kaarten? Bekijk dan snel het Facebookbericht op onze pagina en volg de instructies. Wie weet zie wij u dan wel terug op de beurs!

Aanvullende informatie

Wanneer?

  • Donderdag 16 maart van 13.00 tot 22.00 uur
  • Vrijdag 17 maart van 13.00 tot 22.00 uur
  • Zaterdag 18 maart van 10.00 – 18.00 uur
  • Zondag 19 maart van 10.00 – 18.00 uur

Entree: € 11,50 Kinderen tot 12 jaar: gratis

U kunt ook tickets alvast online bestellen. Hiermee bespaart u geld én loopt u fluitend langs de wachtrij! Meer informatie over het online bestellen van tickets kunt u vinden op de website van Wonen&Co.

Bezoekersinformatie

Martiniplaza Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
Tel.: 050-5844701