Richmond Interiors Showroom Drenthe

Wanneer u denkt aan de meubels van Richmond Interiors, dan moet u denken aan landelijke en eigentijdse meubels. Richmond Interiors staat voor hoogwaardige kwaliteit, een warme en sfeervolle uitstraling. Jaarlijks wordt de collectie aangepast naast de klassiekers, welke altijd in de collectie zijn opgenomen.

Het assortiment van Richmond Interiors bestaat uit: kasten, tafels, stoelen, salon- en bijzettafels, lampen, dressoirs, TV dressoirs, wandtafels en accessoires. Een veelzijdig assortiment dus! Daarnaast wordt het assortiment regelmatig aangevuld met de nieuwste trends en kleuren, zo is het mogelijk om altijd mee te doen met de nieuwste trends.

Gaat u liever voor klassiek of landelijk? Dat is zeker mogelijk bij Richmond interiors. Er is met ieders smaak uiteraard rekening gehouden, bij het bepalen van de collectie. Laat u verrassen en kom langs!

In onze showroom in Drenthe is een groot deel van de Richmond Interiors weergeven, onze stylisten staan voor u klaar om samen met u te zoeken naar het passende meubelstuk. In samenwerking met Richmond Interiors willen wij u van alle gemakken voorzien, wij zijn niet voor niets dealer.