Relaxstoelen – leegverkoop 4 daagse

Jaarlijkse leegverkoop relaxstoelen

Bent u nog op zoek naar een heerlijke relaxstoel? Onze leegverkoop vierdaagse komt er weer aan. Van woensdag 18 november tot en met zaterdag 21 november hebben we
fantastische acties. Dit is hét moment om een relaxstoel te kopen!

Korting op álle relaxstoelen

Vier dagenlang kunt u profiteren van vele kortingen. Op woensdag 18 en donderdag 19 november krijgt u 30% korting op een relaxstoel naar wens. Vrijdag 20 november geven we 40% korting. Als u op zaterdag tussen 15:00 uur en 17:00 uur een stoel koopt, krijgt u zelfs 50% korting van ons. Deze actie is eenmalig. Op is op!

We hebben op de relaxafdelingen vele stoelen staan van modern tot traditioneel. Destoelen zijn uitgevoerd in leer of stof. Wilt u de stoel met de hand kunnen verstellen? Of gaat u liever voor elektrisch verstelbaar? Welk model u ook kiest, u krijgt altijd korting van ons. Zelfs op de sta-op-uitvoeringen!

Volledige garantie

Alle modellen, waaronder Himolla, Hukla, De Toekomst, Gealux, Hjord Knudsen en Relaazz zijn direct leverbaar. De relaxfauteuils hebben volledige garantie. Het is mogelijk om de stoelen te reserveren voor latere levering. Kom gezellig langs voor een ‘proefzit’! We informeren en adviseren u graag. Uiteraard staat de koffie voor u klaar.