Quickstep Showroom Drenthe

Bent u op zoek naar een stijlvolle PVC vloer? Of gaat uw voorkeur uit naar parket of gemakkelijk te plaatsen laminaat vloer? Het merk Quick-Step maakt vloeren die altijd passend zijn bij uw wensen en voorkeuren. Een mooie vloer is het startpunt voor de inrichting van elke woonruimte en dat is de reden dat wij u graag ondersteunen in de zoektocht naar de juiste vloer.

Quick-Step is stijlvol en zorgt voor een prettige sfeer in uw huis, kijk samen met een van onze vloerspecialisten naar de collecties. Laat u meevoeren met de Classic collectie of gaat u liever voor waterbestendigheid? Er zijn talloze opties met Quick-Step, waardoor er ongecompliceerd de juiste vloer gekozen kan worden.

Quickstep ACTIE 2019!

Wanneer u uw mailadres achterlaat krijgt u gratis een standaard ondervloer bij aanschaf van tenminste 40 m2 Quickstep laminaat! (wij mailen alleen u de actiemail en geen overige mails)

Laat uw mailadres achter voor de actiemail

Van woonkamer tot thuiskantoor, er zit altijd een smaakvolle design in het assortiment. Bij Selekt Wonen Ter Veen in Borger (Drenthe) is er altijd een mogelijkheid u te laten adviseren, onder het genot van een vers kopje koffie natuurlijk!