Parade Floor Fashion Showroom Drenthe

Bent u op zoek naar een tapijt die aansluit bij uw wensen en inrichting? Parade Floor Fashion is het tapijt wat uitkomst biedt voor diverse woonstijlen, van klassiek tot romantisch met daarnaast ook traditionele kleuren in haar collectie. U kunt daarbij kiezen uit wollen en synthetische materialen waardoor het aansluit bij uw voorkeur.

Parade Floor Fashion maakt hoogwaardige tapijten, trapbedekking en vloerkleden, waar het comfort en de warmte gelijk voelbaar is. Geschikt voor elke woonruimte in uw huis!
Wij helpen u graag met het adviseren over de talrijke mogelijkheden voor de basis van uw huis. Kom langs in onze showroom, waar onze vloerspecialisten het juiste verkooppunt zijn voor advies op maat.

Naast dat Parade zorgt voor een prettig en zacht gevoel aan uw voeten, is er ook gedacht aan een gezondere leefomgeving voor uzelf maar ook voor het milieu. Parade stimuleert gebruikers van haar tapijt, wanneer het tijd is voor een nieuwe, het oude tapijt terug te sturen. Na het terug sturen van het tapijt worden de belangrijkste materialen opnieuw gebruikt of gerecycled. Wij, van Selekt Wonen Ter Veen (Drenthe), juichen dit proces toe!