Paasshow bij Selekt Wonen Ter Veen

Het voorjaar is voor veel mensen het seizoen waarin men iets aan het interieur wil veranderen en laat het nu heel toevallig zo zijn dat dit ook de periode is waarin de nieuwe meubelcollecties weer in de winkel staan. Het is dus absoluut de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze winkel!

Onze collectie in de winkel wijzigt 2 keer per jaar. De hele winkel ondergaat dan een sfeerverandering en dat is best een grote klus. Gelukkig is die klus ruim op tijd geklaard en is de winkel helemaal klaar voor onze Paasshow die we dit jaar weer op 2e paasdag mogen organiseren.

In de 2.500 vierkante meter grote showroom doet u leuke ideeën op en maakt u onder andere kennis met de nieuwste collectie relaxfauteuils en de allernieuwste modellen van Urban Sofa. In de UrbanSofa collectie vindt u kwaliteitsmeubels die rechtstreeks vanaf de fabriek geleverd worden en die met aandacht voor mens en milieu geproduceerd worden. UrbanSofa is een vooruitstrevend meubelmerk die al in 2011 brak met de traditionele meubelhandel in Nederland. Vanaf die tijd levert het merk al rechtstreeks vanaf de fabriek en zo worden dure schakels in het leveringsproces overgeslagen. Winstmarges voor importeurs en groothandels verdwenen en hoge kosten voor op- en overslag zijn niet meer nodig. Daar plukt u als consument de vruchten van! Sinds 2016 levert UrbanSofa ook prachtige houten meubels vanuit de fabriek in Azië.

Onze interieuradviseurs en –styliste adviseren u over de mogelijkheden voor uw interieur en laten u de nieuwste trends zien. U bent van harte welkom tijdens openingstijden of tijdens de Paasshow op 2e paasdag, van 11.00 uur tot 17.00 uur. Een hapje en een drankje staan voor u klaar en er zullen diverse aantrekkelijke acties zijn.