Grote Winteropruiming

Hoge korting tot 60 procent!

Dinsdag 3 januari start onze jaarlijkse winteropruiming. We halen weer flink de bezem door. Daarom mogen vele (show)modellen, van fauteuils tot wandkasten, met korting tot 60 procent de deur uit. Het nieuwe jaar gaan we gelijk goed van start!

Hoge korting
Diverse unieke (show)modellen zitgroepen, fauteuils, eetkamertafels, wandmeubelen,  slaapkamers, boxsprings, linnenkasten en meer van bekende en minder bekende merken moeten uit de showroom. De nieuwe voorjaarscollectie is onderweg. We hebben te weinig ruimte in de showroom om alle meubelen te plaatsen. Dit is voor jou een goed moment om nieuwe meubelen met een hoge korting in huis te halen.

Nog een voordeel van deze fantastische actie: geen lange levertijden. De showmodellen mogen direct mee naar huis. Komt dat niet goed uit? Dan is het mogelijk tijdelijk gebruik te maken van onze gratis opslag. We plannen een datum in waarop wij de meubelen bij jou thuis afleveren, monteren én plaatsen. Alles regelen wij, zodat jij nergens naar hoeft om te kijken.

Actie pvc-vloeren en woonaccessoires
Als we dan toch met korting strooien, doen we het gelijk goed. Ook pvc-vloeren en woonaccessoires mogen met korting de deur uit. Je krijgt van ons twintig procent korting. Kortom, kom gezellig langs. We helpen je graag om jouw woonwensen te realiseren. Omdat het (show)modellen zijn, kunnen we niets nabestellen.

Weg is ook écht weg!