Ook dit jaar weer aanwezig op de Wonen&Co beurs!

Ook dit jaar is Selekt Wonen Ter Veen weer van de partij op de de Wonen&Co woonbeurs in Groningen. De beurs vindt plaats van donderdag 15 maart tot en met zondag 18 maart in MartiniPlaza, en het belooft weer een prachtig evenement te worden! Wil je er ook bij zijn? Lees dan snel verder, want we verloten een aantal vrijkaarten!


Wat is de Wonen&Co woonbeurs?

De Wonen&Co woonbeurs is het leukste en best bezochte woonevenement van Noord-Nederland. Of het nu gaat om de nieuwste interieurtrends, verrassend design, tongstrelende gerechten of een kunsttentoonstelling die dromen laat uitkomen. Het is allemaal te vinden op de Wonen&Co beurs. Wij hebben al een aantal succesvolle edities bijgewoond en ook dit jaar zijn we weer aanwezig met een eigen stand, nummer 233 in de Martinhal Groningen.

Bekijk onze schitterende collectie

Ook dit jaar pakken we weer groots uit! We nemen een prachtige collectie meubelen mee en we verrassen u graag met speciale beursaanbiedingen. Wij vragen geen aanbetalingen, bezorgen gratis en u kan eventueel de aankoop voor latere levering uitstellen. Daarnaast leveren we vanzelfsprekend alles met volledige service en 3 jaar garantie.

Kaarten winnen?

Speciaal voor onze volgers op Facebook hebben wij een leuke actie! Wij verloten namelijk 10 keer 2 toegangskaarten voor de beurs. Wil je kans maken op deze kaarten? Zorg dan dat je onze Facebookpagina liket, en volg de stappen in dit bericht. We hopen je graag terug te zien op de beurs!

Aanvullende informatie

Wanneer?
Donderdag 15 + vrijdag 16 maart: 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 17 + zondag 18 maart: 10.00 – 18.00 uur

Locatie: MartiniPlaza, Groningen
Regulier ticket: € 12,- p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis)