Klantenervaring

Service is erg belangrijk. Klanten geven ons een: 8,9

header_vrouw

Bedankt voor de prachtige inrichting van onze nieuwe woning!
Toen je bij ons kwam om de woning te bekijken, wist je precies welke stijl we voor onze woning in gedachten hadden. Zowel de vloeren (PVC, laminaat en houten parketvloer), de vouwgordijnen, de deurmatten, houten jaloezieën, de overgordijnen en het behang: alles past perfect bij elkaar!

heidencollage

Ook je snelle offerte en vriendelijke personeel zijn ons zeer goed bevallen. De shutters worden nog geleverd, maar deze zullen, zonder twijfel, ook perfect passen. Met jouw gevoel voor inrichten en het aanvoelen van de wensen van de klant kunnen we je alleen maar van harte aanbevelen bij anderen! Bedankt dat je ons huis hebt gemaakt tot een warm thuis.

Egbert en Miriam van der Heide,
Hoveniersbedrijf de Korenbloem

Service met een gouden randje
In januari zijn wij verhuisd van een appartement in Groningen naar een vrijstaand huis in Harkstede. We hadden dus nogal wat vloerbedekking en raambekleding nodig. Vooral dat laatste. Nu ben ik geen held in het opmeten van ramen en ruimtes en wij moesten genoeg in huis doen. Het was dan ook heerlijk dat de vakmensen van Ter Veen ons interieur kwamen opmeten en later de vloerbedekking en de gordijnen kwamen leggen en ophangen. Heerlijk, wat een luxe! Het is zo mooi geworden, vooral onze slaapkamer. We hadden de perfecte gordijnen bij Selekt Wonen Ter Veen gevonden voor een prijs waarvan ik dacht: ”Hoe kunnen ze dat nou doen?”. Supermooie kwaliteit voor een zacht prijsje.

Een maand later wilde ik in de serre de inbetweens toch veranderen. Mijn wens was om alles in twee delen op te laten hangen, maar dat was toch niet handig in verband met de hoeveelheid stof. Eén belletje en de auto stond al voor om de gordijnen te laten vermaken. Niet veel later hingen ze er alweer. Gratis. Ja, het bestaat dus nog in deze tijd: ‘Service met een gouden randje’! Nu is alles perfect en er werd netjes gebeld om te vragen of alles naar wens was. Ons antwoord daarop is volmondig: “JA!”. Ze hebben er een vaste klant bij.
Martin & Margreet Kuiper uit Harkstede
Ons nieuwe thuis
In april 2013 bereikt ons gezin een mooi hoogtepunt. Na enerverende jaren vol veranderingen werd dan eindelijk ons nieuwe huis opgeleverd. Met de oplevering van ons casco huis begon ook gelijk het allerleukste dat een nieuw huis met zich mee brengt: het inrichten.

Reeds lang voordat we met de bouw begonnen, zijn we in overleg gegaan met Selekt Wonen Ter Veen in Borger alwaar we meer vonden dan enkel een meubelverkoper. Vanaf dag één werd er met ons meegedacht en gekeken naar de inrichting en aankleding van de vloer tot aan de zolder. In plaats van simpelweg een aantal meubels aan ons te slijten, werden wij aan de hand genomen en slaagden wij met hun hulp erin om onze levensstijl, ons gevoel en zelfs onze emotie te vertalen in onze inrichting

Toen de oplevering geweest was, regelden zij ook de planning voor het leveren, leggen en monteren van gordijnen, tapijt, vloeren en meubels. Dit alles werd op een uiterst correcte wijze door de mensen van Ter Veen gedaan.

Kortom, dankzij de betrokkenheid van Selekt Wonen Ter Veen in Borger voelt ons huis vanaf dag één als ons nieuwe thuis!
Namens ons allemaal, hartelijk dank en graag tot de volgende keer!

Familie Radjab uit Stadskanaal
Uitstekende service, snelle dienstverlening en scherpe prijs
Op vrijdag 2 oktober was het dan zover, de opening van ons nieuwe kantoor in Rolde. Ons nieuwe kantoor moest een goede uitstraling hebben, een uitstraling dat bij ons als bedrijf past.

Ons kantoor is de eerste indruk die klanten van ons krijgen en deze moet perfect zijn. Doordat de medewerkers van Selekt Wonen Ter Veen in Borger met ons hebben meegedacht en weten wat de waarde van een eerste indruk is, is het resultaat in mijn ogen precies zoals bedoeld. Wij, als Beijering Consulting, zijn zeer tevreden. We hebben zeer veel complimenten mogen ontvangen tijdens de opening en van de mensen, die later in ons kantoor zijn geweest.

Jullie meedenken, jullie snelle dienstverlening en de scherpe prijs maken dat ik Selekt Wonen Ter Veen zeker aan anderen zal aanbevelen.

Gertien Beijering, Beijering Consulting uit Rolde