Oktober woonmaand en een unieke samenwerking met Riksta

De dagen worden langzamerhand weer korter en kouder. Bij veel mensen begint het dan te kriebelen om binnenshuis met het interieur aan de slag te gaan. Het is immers dé tijd voor warmte, kleur en gezelligheid. Maar hoe pak je dat het best aan? Welke stijl past bij jou? En hoe creëer je de juiste sfeer? Wij helpen je maar al te graag op weg met leuke acties tijdens de Oktober Woonmaand. Daarnaast hebben we nog meer leuk nieuws: we hebben vanaf deze maand een unieke samenwerking met Riksta!

Ideeën opdoen tijdens de Oktober Woonmaand

Tijdens Oktober Woonmaand vindt u in onze showroom de nieuwste collecties in vele stijlen en smaken. Benieuwd hoe u meer sfeer in uw huis kunt brengen? In onze showroom van 2500m2 kunt u leuke ideeën opdoen en de nieuwste trends op het gebied van sfeervol wonen en slapen bekijken. Bij ons vindt u meubelen van hoge kwaliteit voor uw woonkamer, zitkamer, eetkamer en slaapkamer; en dat allemaal voor een goede kwaliteit-prijsverhouding. Tijdens deze woonmaand kunnen we hopelijk laten zien dat het altijd de moeite waard is om even bij ons naar binnen te lopen!

Riksta nu ook in Borger!

Wij bieden al jaren wooninspiratie en interieur beleving, maar we gaan nog verder door de samenwerking met Riksta. Riksta is de populaire styliste uit Stadskanaal, en zij heeft vanaf de Oktober woonmaand haar eigen afdeling bij ons in de showroom. Dat betekent dat wij onze klanten nu nog beter kunnen adviseren!

Riksta staat garant voor kwaliteit, inspiratie, stijl en klasse en ze kan de klant als geen ander adviseren welke stijl het best bij hem of haar past. Ze heeft het talent om iemands eigen stijl te leren ontdekken. Maar als een klant al precies weet wat hij wil, dan is Riksta ook de aangewezen persoon om woonaccessoires en woondecoratie perfect op elkaar af te stemmen. En ze heeft altijd iets verrassends in petto waar je zelf nog niet aan hebt gedacht.

Open huis op 7 oktober

Op zaterdag 7 oktober houdt Riksta open huis bij ons in de showroom. Deze opening gebeurt op een ongedwongen, gezellige en laagdrempelige manier met een lekker hapje en drankje. Het wordt een soort van shop in shop formule waardoor er een uitbreiding komt van woonaccessoires en woondecoratie van bekende merken als PTMD, Pot & Vaas, Diga Colmore, Van Roon, Silka zijde en nog veel meer. Riksta is elke zaterdag aanwezig en beschikbaar voor stylingsadviezen.

U bent van harte welkom!

Wilt u getuigen zijn van de unieke samenwerking tussen Riksta en Selekt Wonen Ter Veen? Dan zien wij u graag terug in onze showroom tijdens de Oktober Woonmaand. En om deze maand nog aantrekkelijker te maken hebben we leuke acties, verrassingen, waardebonnen en de nieuwste trends en collecties op het gebied van wonen, zitten en slapen. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op www.riksta.nl.