Oktober Woonmaand! Leuke acties!

Feest tijdens Oktober Woonmaand

Wij pakken groots uit tijdens de feestelijke Oktober Woonmaand. Naast leuke acties en aantrekkelijke aanbiedingen worden er ook wooncheque’s en heerlijke wijnen weggegeven.

Tijdens Oktober Woonmaand vindt u in de showroom de nieuwste collecties in vele stijlen en smaken. Nu het eerder donker wordt gaan we meer tijd binnen doorbrengen dan buiten. Veel mensen krijgen hierdoor, volgens Anthony ter Veen, de kriebels om het interieur weer eens te
veranderen. “Wat meer warmte, kleur en gezelligheid. Zo halen we eigenlijk alles binnen wat we buiten niet veel meer tegen komen in oktober. In onze showroom kan de klant leuke ideeën en de nieuwste trends op het gebied van sfeervol wonen en slapen opdoen”.

Tijdens de Oktober woonmaand worden niet alleen de nieuwst collecties getoond, maar wordt ook de volledige nieuwe Studio van – UrbanSofa gepresenteerd en zal je zien dat de winkel voorzien is van nieuwe kleuren en nieuwe wanden.

Woontrends najaar 2022

Bij een nieuw seizoen horen nieuwe woontrends. Ook dit najaar zijn er weer mooie kleuren, stoffen en items, van licht en neutraal tot design en veel kleur. Er is altijd een stijl die bij jou past! We zitten weer meer binnen en de dagen worden ook nog eens korter. Dan wil je het natuurlijk wel gezellig in huis maken. De Oktober Woonmaand is een mooie start om je interieur een boost te geven. We zetten een paar mooie woontrends voor je op een rijtje.

Bright blue
Flexa riep ‘Bright skies’ uit als kleur van 2022. Blauw is een tint die staat voor rust en kalmte. Maar het is ook een frisse kleur. Ideaal voor in de slaapkamer. Je kunt ervoor kiezen om blauwe accessoires aan je interieur toe te voegen, zoals kussens, een plaid of raamdecoratie met een subtiel, blauw motiefje. Of wat te denken van een donkerblauwe ribstof fauteuil of hoekbank? De stof is heerlijk zacht en met deze kleur creëer je een warme sfeer in de woonkamer. Een echte eyecatcher!
Andere trendkleuren zijn: bruin en groen.

 

 

 

 

 

Verrassend vintage
Vintage is niet meer weg te denken uit ons interieur. Het is duurzaam en nostalgisch. Je kunt het fantastisch combineren met elke stijl. Met deze woontrend breng je weer een beetje ‘vroeger’ in huis. De ‘vintage look’ is uiteraard ook in huis te halen met nieuwe items. Denk aan een mooi vloerkleed. Een item dat zorgt voor een warme sfeer in elke ruimte en is ook nog eens lekker warm aan de voeten. Dit najaar zien we ook veel vloerkleden in ronde en andere vormen.

 

 

 

Soft shapes
De ronde en ovale vormen die het afgelopen jaar hun intrede hebben gedaan, zien we dit seizoen terug. Organische vormen doen denken aan de natuur. Niet heel verwonderlijk. Ze zorgen voor rust en sfeer in je interieur. UrbanSofa heeft de ronde vormen onder andere verwerkt in hun banken en hockers. Maar ook de ovale en de ronde eetkamertafel blijft een ware trend.