Oktober Woonmaand: Nieuwe collectie én leuke acties bij Selekt Wonen Ter Veen

In oktober pakken we groots uit! Deze hele maand staat in het teken van de feestelijke Oktober Woonmaand. Daar horen leuke acties en aantrekkelijke aanbiedingen bij. Dat is nog niet alles. We geven ook wooncheque’s en heerlijke wijnen weg. De hele maand oktober staat onze showroom vol met de nieuwste collectie in vele stijlen en smaken. Nu we weer meer tijd binnen dan buiten doorbrengen, krijgen veel mensen de kriebels om het interieur te veranderen. “Meer warmte, kleur en gezelligheid. Zo halen we eigenlijk alles binnen wat we buiten niet veel meer tegen komen in oktober. In onze showroom doet de klant leuke ideeën en de nieuwste trends op op het gebied van sfeervol wonen en slapen”, aldus Anthony ter Veen.

Vernieuwde showroom
Tijdens Oktober Woonmaand kunt u niet alleen de nieuwe collectie bewonderen, ook presenteren wij de volledige nieuwe Studio van UrbanSofa én is de winkel voorzien van nieuwe kleuren en nieuwe wanden. Onze interieuradviseurs en –styliste staan graag voor u klaar, zoals u van ons bent gewend, om u te informeren en adviseren over de mogelijkheden en de nieuwste trends.

Ruime collectie
Met een showroom van 2.500 vierkante meter in wonen, zitten en slapen behoren we tot een van de grote meubelwinkels in de regio. Door de ruime keus hebben we voor ieder wat wils. Een bezoek aan de winkel is dan ook zeker de moeite waard!

Openingstijden
Selekt Wonen Ter Veen is gevestigd aan Bloemdijk 1A in Borger. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met donderdag van 9:30 uur tot 18:00 uur. Op vrijdag is de koopavond tot 21:00 uur en op zaterdag sluit de winkel om 17:00 uur.


====================================================================

20% korting op pvc-vloeren en vloerbedekkingen

Tijdens Oktober Woonmaand krijg je 20% korting op een pvc-vloer en vloerbedekking uit onze huiscollectie van Colors At Home. Deze brede collectie kenmerkt zich door de uitstekende kwaliteit, onderhoudsgemak en een ruime keuze uit verschillende kleuren en designs.

Niet van hout te onderscheiden
Onze pvc-vloeren zijn van de collectie Excellent. De vloeren zijn door de sprekende houtmotieven nauwelijks van een houten vloer te onderscheiden. Het onderhoud is echter minder intensief. Een pvc-vloer is eenvoudig te reinigen.

 

 

 

Voordelen pvc-vloer
* Onderhoudsvriendelijk
* Hoge slijtvastheid
* Geluiddempend
* Ideaal in combinatie met vloerverwarming

Comfortabel en luxueus
Ambiant tapijt en vloerbedekking zorgt voor veel comfort. Het is heerlijk zacht aan de voeten. Deze betaalbare, kwalitatieve collectie is in verschillende varianten verkrijgbaar, waaronder een luspool, een gesneden pool, hoogpolig of laagpolig. Zowel het tapijt als de vloerbedekking is verkrijgbaar in vele kleuren van traditioneel beige en tijdloos grijs tot zacht roze en bordeaux rood.

 

Voordelen Ambiant vloerbedekking
* Gemakkelijk in onderhoud
* Geluiddempend
* Stofvrij
* Warm en zacht
* Veilig

Wil je meer weten over de pvc-vloeren, tapijt en vloerbedekking van Colors at Home? In de winkel hebben we vele stalen liggen. Je mag ze ook altijd even mee naar huis nemen. Kom gerust langs in de showroom. We informeren en adviseren graag.

NIEUWE TREND: raamdecoratie elektrisch bedienen

Met een afstandsbediening de gordijnen en/of jaloezieën in huis bedienen, hoe mooi en handig is dat? Elektrische raamdecoratie is een nieuwe trend. Deze handige en zeker prachtige raamdecoratie, waaronder rolgordijnen en jaloezieën, is dan ook bij ons verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit diverse stoffen en kleuren. Dat maakt deze raamdecoratie geschikt voor elke ruimte en elk interieur.

 

 

Comfort en bescherming
De rolgordijnen en de jaloezieën bieden comfort en bescherming. Je kunt spelen met licht en schaduw. Een prettige lichtinval zorgt voor rust in een ruimte. Ze werken ook verduisterend, waardoor je ’s avonds geen inkijk van buiten hebt.

Met de hand bedienen
Deze elektrische raamdecoratie is vanaf elke plek in huis te bedienen. Het is natuurlijk ook nog mogelijk de gordijnen en de jaloezieën met een koord te bedienen. Met name als je de ramen wilt schoonmaken, is dat heel handig.

Ideaal in de zomer
Als straks de temperatuur buiten kouder wordt, houden de gordijnen en de jaloezieën  de warmte in huis. In de zomer zijn ze ideaal om de warmte juist zo veel mogelijk buiten het huis te houden. Kortom, je hebt het hele jaar plezier van elektrische raamdecoratie! In de showroom hebben we elektrische raamdecoratie hangen. We laten je graag de mogelijkheden zien.