Oktober Woonmaand: Nieuwe collectie én leuke acties bij Selekt Wonen Ter Veen

In oktober pakken we groots uit! Deze hele maand staat in het teken van de feestelijke Oktober Woonmaand. Daar horen leuke acties en aantrekkelijke aanbiedingen bij. Dat is
nog niet alles. We geven ook wooncheque’s en heerlijke wijnen weg.

De hele maand oktober staat onze showroom vol met de nieuwste collectie in vele stijlen en smaken. Nu we weer meer tijd binnen dan buiten doorbrengen, krijgen veel mensen de
kriebels om het interieur te veranderen. “Meer warmte, kleur en gezelligheid. Zo halen we eigenlijk alles binnen wat we buiten niet veel meer tegen komen in oktober. In onze showroom doet de klant leuke ideeën en de nieuwste trends op op het gebied van sfeervol wonen en slapen”, aldus Anthony ter Veen.

Vernieuwde showroom
Tijdens Oktober Woonmaand kunt u niet alleen de nieuwe collectie bewonderen, ook presenteren wij de volledige nieuwe Studio van UrbanSofa én is de winkel voorzien van nieuwe kleuren en nieuwe wanden. Onze interieuradviseurs en –styliste staan graag voor u klaar, zoals u van ons bent gewend, om u te informeren en adviseren over de mogelijkheden en de nieuwste trends.

Ruime collectie
Met een showroom van 2.500 vierkante meter in wonen, zitten en slapen behoren we tot een van de grote meubelwinkels in de regio. Door de ruime keus hebben we voor ieder wat wils. Een bezoek aan de winkel is dan ook zeker de moeite waard!

Openingstijden
Selekt Wonen Ter Veen is gevestigd aan Bloemdijk 1A in Borger. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met donderdag van 9:30 uur tot 18:00 uur. Op vrijdag is de koopavond tot 21:00 uur en op zaterdag sluit de winkel om 17:00 uur.