Oktober woonmaand, nieuwe merken en maak kans op 3x €100 waardecheques!

Frisse start!

De zomervakantie zit er weer op: we hebben er weer zin in! Vol energie, enthousiasme en veel nieuwe plannen. We kijken graag met u vooruit naar wat wij de komende maanden in petto hebben. Waaronder een verloting van drie waardecheques van €100!

Nieuwe merken

Onlangs hebben wij een nieuw merk onderdak gegeven; Richmond Interiors (https://www.richmondinteriors.nl/)

Een merk met de mooiste eigentijdse en landelijke meubelen en woonaccessoires.

 

 

 

 

Er wordt daarnaast hard gewerkt aan een nieuwe studio met het merk UrbanSofa;

Elke UrbanSofa is geheel naar wens te personaliseren, met keus uit talloze opties, zitcomfort en stoffen stel je eenvoudig je eigen bank samen. (https://www.urbansofa.nl/)

 

 

Nieuwe slaapafdeling!

Ook onze slaapafdeling ontkomt niet aan een update en binnenkort zal er een volledig nieuwe afdeling gerealiseerd worden…

 

Verloting van drie waardecheques van €100!

We houden u zo af en toe via onze nieuwsbrief op de hoogte, we zouden het ook leuk vinden om vaker iets van ons te laten zien en dit doen we dan op onze facebooksite.

De laatste ontwikkelingen, de nieuwste trends, leuke acties en diverse tips ! Als u onze pagina nog niet liked dan nodigen wij u van harte uit om dit middels deze link te doen! Naar Facebook! Ook verzoeken wij dat u via Facebook een review geeft, dit kan natuurlijk ook via Google.

Like onze Facebook pagina en / of geef een review via Facebook en / of Google en maak kans in de Oktober Woonmaand op een van de 3 waardecheques van €100 die we verloten onder alle likes en reviews in oktober. Uitslag in de week van 5 november!

Styling

Vorige jaar is Riksta bij ons in de zaak gekomen van Riksta styling toen als extra locatie, maar….we vullen elkaar zo goed aan en de samenwerking gaat zo fijn dat Riksta per oktober heeft besloten haar andere locatie te verlaten en volledig vanuit Borger zal gaan opereren! Voor de mooiste meubel en woonaccessoires. Voor een volledige nieuwe styling of voor een kleine cadeau u bent van harte welkom.

Oktober Woonmaand

Oktober woonmaand staat weer voor de deur en zoals bekend pakken we dan uit met leuke acties, woonmaand aanbiedingen en tonen we onze nieuwste collecties.

Kortom – er staat een heleboel te gebeuren en we staan met het hele team voor u klaar!