De nieuwe voorjaarscollectie is binnen bij Selekt Wonen Ter Veen

Deze tijd van het jaar is een uitstekende gelegenheid om eens binnen te lopen bij Selekt Wonen Ter Veen in Borger. De ruim opgezette woningzaak met een breed assortiment voor Wonen, Zitten en Slapen heeft onlangs de nieuwe collectie binnen gekregen. En die is beslist de moeite van het bekijken waard!

Inspiratie

De stylistes zijn zojuist de deur uit op het moment dat de redactie van deze uitgave zich meldt bij Selekt Wonen Ter Veen. “De collectie wijzigt twee keer per jaar”, vertelt Anthony ter Veen. “En dan ondergaat ook de showroom een sfeerverandering.” Het is zo dat veel mensen tijdens in het voorjaar hun  interieur gaan veranderen “Met het bekijken van onze nieuwe collectie worden mensen heel vaak geïnspireerd en krijgen daardoor allerlei leuke ideeën om het interieur te veranderen.”

Sfeervol

Al meer dan 35 jaar is Selekt Wonen Ter Veen gevestigd aan de Bloemdijk 1a in Borger. Het prachtige pand met een breedte van 100 meter heeft de uitstraling van een woonpromenade, wat nog eens wordt versterkt door de 18 bogen, die over de volle breedte van het pand aan de luifel zijn verbonden. Binnen vindt u een totale collectie aan meubelen, woningtextiel en slaapkamers waardoor Selekt Wonen Ter Veen garant staat voor sfeervol wonen, zitten en slapen. “Wij hanteren drie stijlen”, legt Anthony ter Veen uit. “Dat zijn Romantisch, Lifestyle en Rustiek. Daarmee richten wij ons op een brede doelgroep. Ons assortiment hoort thuis in het middensegment en is voor jong en oud heel toegankelijk.”

Pasen

Om de nieuwe collectie een feestelijk tintje te geven houdt selekt wonen ter veen op tweede paasdag een PAASSHOW en zijn de deuren geopend van 11-17uur.

Gewoon gezellig ideeën opdoen of toch gelijk profiteren van één van de leuke paasacties, u bezoek is zeker de moeite waard.

Actueel

Selekt Wonen Ter Veen is aangesloten bij twee landelijk opererende groepen, voor textiel de bekende Colors@home groep en de grootste inkoopclub in Nederland op het gebied van de meubelen, met als voordeel dat er gezamenlijk kan worden ingekocht. Dat biedt Selekt Wonen Ter Veen de mogelijkheid om uitstekend te kunnen concurreren. Bovendien bent u als klant altijd verzekerd van actuele collecties en de nieuwste ontwikkelingen. “Beide groepen bieden zoveel variatie en mogelijkheden wat betreft kleur, vorm, model en bekleding dat wij vrijwel geen ‘nee’ hoeven verkopen”, vult Anthony ter Veen aan. “Ik durf te stellen dat onze prijs-kwaliteitverhouding meer dan goed is. Voor hetzelfde product is men bij ons nooit duurder uit, eerder goedkoper. Wij zeggen wel eens dat we zeer ALERT zijn. Oftewel: Actueel, Lokaal goed bekend, Echte aandacht voor de klant, Royaal en diep assortiment en Topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.”

Serivce

Iedereen bied service… , maar bij selekt wonen ter veen is de service:  het overtreffen van uw verwachtingen!

Selekt Wonen Ter Veen is gevestigd in Borger aan de Bloemdijk 1a (aan de weg Borger – Stadskanaal.) Telefoon: 0599-234489. U kunt ook eens kijken op het internet via www.ter-veen.nl.