Nieuwe collectie én een mooie winactie!

Nieuwe collectie én een mooie winactie!

De nieuwe collectie is binnen! Normaal gesproken pakken we altijd groots uit. Covid-19 gooit helaas roet in onze activiteiten. We zijn blij dat de winkel weer open mag én er geen afspraak meer hoeft te worden gemaakt.

Je bent van harte welkom om wooninspiratie op te doen en te proefzitten. Op de bovenverdieping is de beddencollectie uitgebreid met boxsprings en trendy exemplaren. Uiteraard zijn er bij de bedden passende nachtkastjes, commodes en linnenkasten verkrijgbaar.

Zoals je van ons bent gewend, hebben we weer een fantastische, actuele collectie tegen de meest gunstige prijs!

=================================================================

Nog meer comfort in de slaapkamer

Op de beddenafdeling staan weer veel nieuwe bedden. Mooie boxsprings die je naar eigen smaak kunt samenstellen. We hebben een geweldige oplossing voor het ‘verstoppen’ van de televisie in de slaapkamer!

In onze collectie hebben we nu een bed met ruimte in het voetenbord voor een televisie. Ideaal voor wie graag voor of na het slapen nog even televisiekijkt in bed maar geen zwart beeldscherm in de slaapkamer willen heb. Als je op de aan-knop drukt, komt de televisie uit het voetenbord. Het beeldscherm verdwijnt weer door het apparaat uit te zetten. Dit bed is ook een mooie oplossing voor als je geen ruimte hebt voor een tv in de slaapkamer.

 

 

Daarnaast hebben we de collectie uitgebreid met bedden van Lamulux. Ook deze bedden zijn naar wens samen te stellen. Alle exemplaren zijn leverbaar met bijpassende nachtkastjes, een commode en/of een linnenkast. De meubelen van Lamulux ogen en voelen als massief hout, en zijn krasvrij. Kortom, volop slaapcomfort voor vele jaren!

Naast een prachtige beddencollectie hebben we een uitgebreid assortiment matrassen van Tempur, Eastborn en Garant. Maar ook kan je bij ons terecht voor een heerlijk hoofdkussen. Van opschudbaar tot ergnomisch.

Wat voor slaper je ook bent, voor goed slaapcomfort ben je bij ons aan het juiste adres!

Kom gerust langs om onze collectie te bekijken en te proefliggen.

 

===================================================================

UrbanSofa dealer in de regio

Als dealer van UrbanSofa bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun bankstel helemaal zelf samen te stellen. Alle banken zijn modulair op te bouwen. Of je nu een bank wilt met zeven of drie zitplaatsen, een hoekbank of bank met chaise longue, alles is mogelijk. Naast een ruime keuze in kleuren en stoffen, zijn er ook diverse kussens waaruit je kunt kiezen.

We hebben in de showroom diverse bankstellen van UrbanSofa staan. Gaat jouw voorkeur uit naar een stoere en robuuste bank? Heb je liever een heerlijke loungebank? Of misschien toch een landelijke leefbank? Door de vele mogelijkheden heeft UrbanSofa voor iedereen een passende bank.

Naast de vele banken heeft het meubelmerk ook eettafels, eetkamerstoelen, fauteuils, hockers, salontafels en vloerkleden in de collectie. Ook deze meubelen zijn in meerdere stijlen verkrijgbaar.

UrbanSofa heb je vast wel eens voorbij zien komen op tv. De meubels worden gebruikt voor het SBS6-programma De Grote Tuinverbouwing en diverse programma’s van RTL4, zoals Mama’s Wereld en Way of Living.

Wil jij jouw eigen meubelen zelf samenstellen? Dan is de duurzame collectie van UrbanSofa zeker de moeite waard om eens te komen bekijken!

===================================================================

Medewerker van de maand

Hij werkt nu bijna twee jaar bij Selekt Wonen Ter Veen. Misschien is hij zelfs al bij jou over de vloer geweest. De medewerker van de maand mei maakt deel uit van zowel de buitendienst als het team in de winkel. We hebben het natuurlijk over Cor de Jonge!

Als geen ander weet Cor wat zich afspeelt in de interieurbranche. Samen met zijn ouders heeft hij een meubelzaak gehad. De zaak hebben ze destijds helaas gesloten. Cor is nog een aantal jaren werkzaam geweest in een andere branche. De interieurbranche lonkte.

Wie is Cor? Hij is een man met veel ervaring en kennis. Een betrouwbare collega. Cor zet zich voor iedereen, zowel collega’s als klanten, honderd procent in. Hij heeft veel plezier in zijn werk. Met zijn vakmanschap weet hij de woonwensen van onze klanten te realiseren!

 

===================================================================

Facebookactie: win een wooncheque t.w.v. €100,00

Op Facebook hebben we een mooie winactie lopen. We verloten vier keer een wooncheque onder de mensen die onze pagina volgen én het bericht delen!

Doe je nog niet mee? De actie loopt tot en met woensdag 26 mei.
Op donderdag 27 mei maken we maar liefst vier mensen blij met een wooncheque ter waarde van €100,00.

Wil je kans maken op een van de vier wooncheques? Klik dan door naar onze Facebookpagina!