Mflor Showroom Drenthe

Wanneer u op zoek bent naar een PVC vloer, die gebruikersvriendelijk is, dan is een PVC vloer van Mflor uitermate geschikt! Mflor heeft een breed scala aan houten en stenen PVC patronen, zo voldoet er altijd een design aan uw smaak. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden voor uw huis. Dit is mogelijk in onze showroom zodat u de smaakvolle Mflor PVC vloeren in het echt kunt beleven.

Overtuigd? De Mflor PVC vloer biedt nog véél meer voordelen. De vloeren zijn buitengewoon bestendig tegen slijtage en water en daarom zeer gemakkelijk schoon te maken. Dat is natuurlijk extra makkelijk als er wel eens een ongelukje gebeurt met de kleine of de hond met vieze poten binnen komt wandelen. Door de waterbestendigheid van de PVC vloeren kan u er ook voor kiezen deze in de badkamer of keuken te plaatsen, met de mogelijkheid tot vloerverwarming of zelfs verkoeling.

Bij Mflor staat duurzaamheid hoog in het vaandel en is het belangrijk dat de PVC vloeren van hoge kwaliteit zijn zodat deze extra lang bruikbaar zijn. Daarnaast zijn alle PVC vloeren volledig recyclebaar. Selekt Wonen Ter Veen in Borger (Drenthe) is het verkooppunt waar wij u alles over deze kwaliteit en duurzaamheid graag willen uitleggen.