Showroom Tempur Drenthe Drenthe

Showroom Tempur Drenthe

Tempur proberen? Kom dan naar Selekt Wonen Ter Veen in Borger! Sinds jaar en dag Selekt Wonen Ter Veen dé Tempur dealer in Drenthe. Met onze ervaring en kennis voorzien wij u graag van gedegen advies.

TEMPUR materiaal werd oorspronkelijk ontwikkeld in de jaren ’70 in het onderzoekscentrum van NASA, ‘Ames’. Het materiaal diende om astronauten te ondersteunen tegen de druk bij het opstijgen. De temperatuurgevoelige en drukverdelende eigenschappen werkten beschermend tegen G-krachten.

NASA bracht het TEMPUR materiaal in de jaren tachtig op de markt. Wetenschappers gingen door met de verdere ontwikkeling van het materiaal. Na bijna een decennium ontstond het huidige TEMPUR materiaal voor gebruik in matrassen en kussens.

Superieur comfort en ondersteuning

Wanneer u eenmaal op TEMPUR heeft geslapen, wilt u nooit meer een andere matras. Het temperatuurgevoelige TEMPUR materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam, bidet volledige ondersteuning en vermindert drukpunten waardoor u geniet van meer comfort. De balans van ultiem comfort en ondersteuning heeft TEMPUR een eerste plaats bezorgd in onderzoeken naar ‘algehele consumenten tevredenheid’ en ‘algehele slaapkwaliteit’ in twaalf landen.

Wilt u meer weten?

Neem direct contact met ons op, maak een afspraak of bezoek onze showroom in hartje Drenthe!