Jasno Drenthe

Jasno showroom Drenthe

Wanneer u opzoek bent naar raambekleding, dan biedt JASNO wat u zoekt. Het aanbod varieert van verticale lamellen, vouwgordijnen, jaloezieën en shutters (luiken). U kunt natuurlijk variëren, combineren en matchen met uw interieur.

JASNO biedt advies per raamsoort maar ook per woonruimte, van woonkamer tot studeerkamer. Speciaal voor erkers of een schuin raam, alles is mogelijk! Natuurlijk is er ook rekening gehouden met de verschillende smaken en daarom is de collectie ontzettend uitgebreid!

Wilt u zich laten verrassen door de verschillende mogelijkheden van JASNO? Dat kan altijd! In onze showroom kunnen wij u voorzien van een passend advies en kunt u alle materialen en stijlen in het echt beleven. Onze showroom in Drenthe is zo ingericht dat u de beleving echt kunt meemaken. U kunt vooraf ook foto’s maken van de verschillende woonruimtes in uw huis, dan kan een van onze interieurstylisten met u meedenken.

Aangezien wij een van de dealers zijn van JASNO weten wij alles over de kwaliteit, duurzaamheid en het reinigen van de verschillende materialen. Wij denken dus graag met u mee en kunnen al uw vragen beantwoorden!

Wilt u meer weten?

Neem direct contact met ons op, maak een afspraak of bezoek onze showroom in hartje Drenthe!