Gealux Drenthe

Gealux showroom Drenthe

Gealux heeft een uitgebreid aanbod in verschillende zitmeubels, waarbij comfort het belangrijkste aspect is. Combineer de verschillende zitmeubels met elkaar, of ga voor een andere stijl in elke woonruimte. Met Gealux is het alles mogelijk!

Met het uitgebreide aanbod van Gealux zijn er een tal van opties, waaronder verschillende comfort functies of de meubels geheel persoonlijk samenstellen. U kunt bij ons komen proef zitten en kijken waar uw voorkeur naar uit gaat. In onze showroom zijn verschillende modellen opgenomen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bij de aanschaf van een zitmeubel is het erg belangrijk dat de het meubel comfortabel is maar ook lang mee gaat. Het design van Gealux is hier geheel op ontworpen, zodat het meubel jaren met uw woonplezier gepaard gaat.

Gealux biedt verschillende zitmeubels aan waaronder banken, eetkamerstoelen en natuurlijk relaxfauteuils. Daarnaast is er een ruim aanbod met verschillende materialen en kleuren, welk model u ook kiest de kwaliteit is hetzelfde.

Wilt u meer weten?

Neem direct contact met ons op, maak een afspraak of bezoek onze showroom in hartje Drenthe!