Showroom Desso Drenthe

Showroom Desso Drenthe

Bent u toe aan een interieur ‘make-over’? Ga dan eens naar Selekt Wonen Ter Veen in Borger (Drenthe) en bekijk het ruime assortiment van vloerbedekking van Desso! Wij verkopen onder andere de collectie van Desso Parade en Desso Bonaparte. Tweederde van ons leven brengen we binnen door. De kwaliteit van het binnenklimaat is daarom zeer belangrijk en bepalend voor onze gezondheid.

Voor velen onbekend: overal in huis zweven kleine stofdeeltjes rond die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Uit onderzoek is gebleken dat in ruimtes met zachte vloerbedekking vijftig procent minder fijne stofdeeltjes rondzweven dan in ruimtes met een harde vloer, zoals laminaat of een vinylvloer. Deze fijne stofdeeltjes bepalen de kwaliteit van de lucht in uw woonhuis waarin de luchtkwaliteit vaak verre van optimaal is. Met alle gezondheidsrisico’s van dien.

Fijne stofdeeltjes zijn erg klein en met het blote oog niet waarneembaar. Via de luchtwegen komen ze direct de longen binnen en verhogen de kans op allergieën en astmatische klachten. Daarnaast zijn fijne stofdeeltjes een belangrijke oorzaak van klachten aan de luchtwegen bij kleine kinderen. Een hoge concentratie fijne stofdeeltjes in de lucht is dus schadelijk voor uw gezondheid en die van uw huisgenoten. Het is dus belangrijk bij het overwegen van de juiste vloer dat u rekening houdt met diverse factoren. Laat u daarom goed voorlichten, voordat u tot aanschaf overgaat. Daarnaast kunt u van vloerbedekking op rol ook karpetten laten maken, u heeft dus een enorme keuze in soorten tapijt en kleuren.

Wilt u meer weten?

Neem direct contact met ons op, maak een afspraak of bezoek onze showroom in hartje Drenthe!