Colors@home Drenthe

Colors@Home

Op het gebied van raamdecoratie hebben we een prachtig assortiment van Colors@Home voor zowel thuis als op het werk.

Raamdecoratie Colors@Home van gordijnen tot jaloezieën

Op het gebied van raamdecoratie hebben we een prachtig assortiment van Colors@Home voor zowel thuis als op het werk. Voor elk interieur en ruimte hebben we raamdecoratie, van gordijnen tot in betweens en van shutters tot jaloezieën. Zorgvuldig samengesteld om aan de wensen van onze klanten te voldoen.Voor elk interieur en ruimte hebben we raamdecoratie, van gordijnen tot in betweens en van shutters tot jaloezieën. Zorgvuldig samengesteld om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Hoogwaardige producten

De raamdecoratie van Colors@Home is niet alleen heel stijlvol en functioneel maar ook comfortverhogend. Naast dat de producten privacy bieden en sfeer creëren, hebben de meeste producten ook een isolerende werking. In de winter blijft de warmte in de ruimte. Daarentegen houdt raamdecoratie de warmte juist tegen in de zomermaanden. Het assortiment bestaat uit hoogwaardige producten die zijn ontworpen voor jarenlang plezier.

Alle producten bieden talloze mogelijkheden om een interieur te verfraaien. Daarbij heb je keuze uit verschillende materialen en kleuren, van de nieuwste trends tot tijdloze elegantie.

Assortiment Colors@Home

·      Gordijnen, waaronder rol-, dupli-, plissé- en vouwgordijnen
·      Jaloezieën, waaronder horizontale, verticale en houten jaloezieën
·      Shutters

Maatwerk

Maatwerk is een van onze speerpunten. Geen ruimte en interieur is gelijk. Als een keuze is gemaakt, komen we altijd langs om in te meten. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de raamdecoratie wordt opgehangen.

Over Colors@Home

Colors@Home is een interieurspecialist. Ze zijn op de hoogte van de allernieuwste woontrends op het gebied van raamdecoratie, behang, verf en vloeren. Door heel Nederland zijn 150 verkooppunten gevestigd.

Officieel Colors@Home verkooppunt

Raamdecoratie van Colors@Home koop je bij de officiële verkooppunten, waaronder Selekt Wonen Ter Veen in Borger. Alleen deze meubelzaken mogen de collectie in de showroom hebben hangen. Alle raamdecoratie, van gordijnen tot jaloezieën zijn te herkennen aan het merklabel.

Wilt u meer weten?

Neem direct contact met ons op, maak een afspraak of bezoek onze showroom in hartje Drenthe!