Luxaflex Showroom Drenthe

Natuurlijke lichtinval en privacy zijn belangrijke factoren die meespelen in het gevoel van woongenot. Met Luxaflex bent u zelf de baas over uw privacy en de hoeveelheid licht u wilt doorlaten, op verschillende momenten van de dag. Wat een vrijheid!

Luxaflex is een vooraanstaand merk met jarenlange ervaring op het gebied van raamdecoratie. Er is een breed scala aan verschillende materialen, kleuren en maten. Zodat er altijd een raamdecoratie bij uw inrichting past. Gaat u liever voor een natuurtint, of heeft u liever aluminium voor het thuiskantoor? Luxaflex heeft voor elke woonruimte geschikte raamdecoratie.

Naast een sfeervolle oplossing helpt Luxaflex mee aan het verbeteren aan de maatschappij om zich heen. Duurzaamheid is een belangrijk thema tijdens de productie en is er bij het gebruiksgemak rekening gehouden met kinderen. Gaat u liever voor een elektronische bediening? Zelfs daar is aan gedacht!

Laat u inspireren en informeren over de eindeloze mogelijkheden van Luxaflex, in onze showroom bij Selekt Wonen Ter Veen in Borger (Drenthe). Zien wij u binnenkort?