Leegverkoop Relaxafdeling – meer dan 100 relaxstoelen in de uitverkoop!

Van 16 tot en met 19 november mogen onze relaxfauteuils weer voor hele scherpe prijzen de deur uit! Ook dit jaar heb je keuze uit meer dan 100 stoelen van bekende merken.

Elk jaar houdt Ter Veen een volledige leegverkoop van de relaxafdeling. “Dit doen we om de afdeling volledig actueel te houden en weer te voorzien van nieuwe modellen in andere kleuren en uitvoeringen. We hebben dit jaar een extra grote partij relaxstoelen van een bekende fabrikant ingekocht. Die gaat gewoon mee in de actie!”,

De leegverkoop start op woensdag 16 november en eindigt zaterdag 19 november met een klapper! Op alle modellen in de relaxafdeling krijg je op woensdag en donderdag 30% korting. Vrijdag 18 november ontvang je 40% korting. Zaterdag 19 november krijg je maar liefst 45% korting en tussen 15:00 uur en 17:00 uur zelfs 50% korting. Deze actie is eenmalig. OP=OP!

Op de relaxafdeling staan moderne en traditionele stoelen uitgevoerd in leer of stof, met de hand verstelbaar maar ook elektrisch. Uiteraard zijn ook de sta-op-uitvoeringen afgeprijsd. Alle modellen, waaronder Himolla, Hukla, De Toekomst, Gealux, Hjord, Knudsen en Relaazz zijn direct leverbaar. De fauteuils hebben volledige garantie. Het is mogelijk om de stoelen te reserveren voor later levering.

 


RELAXFAUTEUIL OP MAAT
Een relaxfauteuil kopen doe je niet zomaar even. Dat is maatwerk. Een beleving. In een relaxstoel moet je goed en comfortabel zitten! Als je bij ons op de relaxafdeling staat, dan gaan we niet direct kijken naar wat jij mooi vindt. We kijken eerst welke stoel (maat S, M of L) het beste bij jou past. Wat is jouw lengte? Kun je in de stoel goed rechtop zitten? Heb je je benen negentig graden gebogen? Een comfortabele stoel is voor iedere lengte te realiseren. Een extra lange voetenbank behoort tot de mogelijkheden. Als we de pasvorm van de stoel goed hebben doorgenomen, kijken we pas naar wat voor het oog belangrijk. Topkwaliteit zit in het zitcomfort! Kom gezellig langs tijdens onze Leegverkoop Vierdaagse! En maak een proefzit!