Leegverkoop Relaxafdeling – meer dan 100 relaxstoelen in de uitverkoop!

Selekt Wonen Ter Veen Borger gaat deze week meer dan 100 relaxstoelen van bekende merken uitverkopen.

Elk jaar houdt Ter Veen een volledige leegverkoop van de relaxafdeling. “Dit doen we om de afdeling volledig actueel te houden en weer te voorzien van nieuwe modellen in andere kleuren en uitvoeringen. We hebben dit jaar nog een extra grote partij relaxstoelen van een bekende fabrikant ingekocht. Die gaat gewoon mee in de actie!”,

De leegverkoop start op woensdag 17 november en eindigt zaterdag 20 november met een klapper! Op alle modellen in de relaxafdeling krijg je op woensdag en donderdag 30% korting. Vrijdag 19 november ontvang je 40% korting. Zaterdag 20 november krijg je maar liefst 45% korting en tussen 15:00 uur en 17:00 uur zelfs 50% korting. Deze actie is eenmalig. OP=OP!

Op de relaxafdeling staan moderne en traditionele stoelen uitgevoerd in leer of stof, met de hand verstelbaar maar ook elektrisch. Uiteraard zijn ook de sta-op-uitvoeringen afgeprijsd. Alle modellen, waaronder Himolla, Hukla, De Toekomst, Gealux, Hjord, Knudsen en Relaazz zijn direct leverbaar. De fauteuils hebben volledige garantie. Het is mogelijk om de stoelen te reserveren voor later levering.

 


Jubilea en wisseling van de wacht

De afgelopen maanden hadden we twee jubilea. Janneke was namelijk 25 jaar bij ons in dienst. 25 jaar! Waar blijft de tijd? Janneke is niet iemand die in de spotlights hoeft te staan. Achter de schermen staat ze te shinen. Altijd goedgemutst zorgt zij ervoor dat raamdecoratie, van in betweens tot gordijnen, op maat wordt gemaakt voor onze klanten.

 

 

 

Thialda hebben we in augustus in het zonnetje mogen zetten. Het was 12,5 jaar geleden dat deze altijd goedgemutste collega het team kwam versterken. Sinds 1 november maakt Thialda helaas geen onderdeel meer uit van Selekt Wonen Ter Veen. We hebben een waardige opvolger voor haar functie: Gerry. De meubelbranche is Gerry niet vreemd. Hij heeft al jaren ervaring in de branche, en is dan ook een geweldige aanvulling op ons team.

 

 

 

Onze Ko mag genieten van zijn welverdiende pensioen! Deze harde werker heeft bijna 40 jaar de woonwensen van onze klanten gerealiseerd. Als hij niet in de gordijnen hing dan ging hij wel voor ze op de knieën. Eigenlijk is er niets dat deze man niet kan. Uiteraard gaan we Ko missen maar we hopen dat hij flink gaat genieten van zijn pensioen. Gerton neemt het stokje van onze pensionaris over.

 

 

Misschien heb je hem nog niet zo lang geleden op Facebook voorbij zien komen. We hebben een nieuwe aanwinst in het projectteam: Marco. Deze goedlachse man werkt sinds vorige maand bij ons. Hij heeft al vele jaren ervaring in de branche. Een vakman pur sang.


Wil jij ook deel uitmaken van team Selekt Wonen Ter Veen? Ken je iemand die uitstekend bij ons team past? We hebben nog een mooie vacature openstaan voor woningstoffeerder. Heb je, evenals Gerton en Marco, twee rechterhanden en draai jij je hand er niet voor om om een bankstel, eetkamertafel of andere meubelen bij onze klanten over de drempel te dragen?

Reageer dan op onze vacature!