ter veen paasshow 2018

Laat u inspireren tijdens onze paasshow!

Deze tijd van het jaar is een uitstekende gelegenheid om eens binnen te lopen bij Selekt Wonen Ter Veen in Borger. Onze ruim opgezette woningzaak met een breed assortiment voor wonen, zitten en slapen heeft onlangs de nieuwe collectie binnen gekregen. En die is beslist de moeite van het bekijken waard!

Tijd voor inspiratie

Om de nieuwe collectie een feestelijk tintje te geven, houden we op tweede paasdag een PAASSHOW en zijn de deuren geopend van 11:00 tot 17:00. Kom vooral gezellig langs! Door het bekijken van onze nieuwe collectie kunt u volop geïnspireerd raken en leuke ideeën opdoen. Daarnaast kunt u gelijk profiteren van leuke acties en kortingen.

Voor ieder wat wils

Binnen vindt u een totale collectie aan meubelen, woningtextiel en slaapkamers waardoor wij garant staan voor sfeervol wonen, zitten en slapen. Wij hanteren drie stijlen: romantisch, lifestyle en rustiek. Hiermee richten wij ons op een brede doelgroep en is het voor jong en oud heel toegankelijk. Bent u nieuwsgierig wat er allemaal te koop is? U bent van harte welkom in onze 2500m2 grote showroom. Voor vrijwel iedere ruimte in huis hebben wij fraai woontexiel en de mooiste meubels. 

Hopelijk tot snel! 

Bij ons staat goed advies, service en vakmanschap hoog in het vaandel. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bij u thuis gratis opmeten, geven wij kleur- en totaaladvies en krijgt u altijd stalen mee op zicht. Bovendien vragen wij geen aanbetalingen en bezorgen wij gratis door heel Nederland.