winteropruiming selekt wonen ter veen 2018

Onze jaarlijkse winteropruiming gaat weer van start!

De komende weken halen we weer flink de bezem erdoorheen! Dit doen we middels onze unieke winteropruiming, en we geven hoge kortingen. De opruiming omvat heel veel showmodellen zitgroepen, fauteuils, eetkamertafels, wandmeubelen, slaapkamers, boxsprings, linnenkasten en nog veel meer.

Waarom hoge kortingen?

Door de uitlopende modellen met hoge kortingen te verkopen, kunnen wij weer plek maken voor de nieuwe collectie. We hebben namelijk een doorlopende stroom van nieuwe modellen, en hebben daardoor altijd de meest actuele collectie op het gebied van meubelen! Maar niet alleen op het gebied van meubelen kunt u uw hart ophalen tijdens de opruiming, ook op het gebied van woontextiel hebben we de nodige aanbiedingen.

Het is tijd voor Ter Veen

Kortom: Bent u toe aan iets nieuws in uw interieur? Of bent u gewoon nieuwsgierig wat er allemaal te koop is? Dan moet u beslist eens een kijkje nemen in onze 2500m2 grote showroom. Voor bijna elke ruimte in huis hebben wij fraai woontextiel en de mooiste meubels.

Bij ons staat goed advies, service en vakmanschap hoog in het vaandel. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bij u thuis gratis opmeten, geven wij kleur- en totaaladvies en krijgt u altijd stalen mee op zicht. Bovendien vragen wij geen aanbetalingen en bezorgen wij gratis door heel Nederland.

Hopelijk tot snel!

Selekt Wonen Ter Veen vindt u aan de Bloemdijk 1A in Borger. De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van half tien tot zes uur. Op vrijdag is er koopavond en op zaterdag sluit de winkel om vijf uur. De koffie staat voor u klaar. Hopelijk tot snel!