Hjort Kundsen Showroom Drenthe

Alle producten van Hjort Kundsen zijn een waar Deens design, hoogwaardige kwaliteit dus! De Deense designer heeft een veelomvattende collectie met veel verschillende stijlen. Zo zit er altijd een meubel bij wat aan uw voorkeur voldoet!

Er worden verschillende meubelstijlen en systemen aangeboden, welke voldoen aan de strenge Deense kwaliteitseisen. Het aanbod van Hjort Knudsen bestaat uit: bankstellen, designerproducten, verschillende fauteuils en bankstellen.

Bij Hjort Knudsen staat duurzaamheid hoog in het vaandel en worden de producten voornamelijk gemaakt van eiken of beukenhout. Duurzaamheid gaat samen gepaard met kwaliteit en daarom is een meubelstuk van Hjort Knudsen een perfecte aanschaf voor elke woonruimte.

In onze showroom in Drenthe kan u kennismaken met de hoogwaardige kwaliteit maar ook het uitgebreide aanbod van de Deense designer. Aangezien wij dealer zijn van dit fantastische merk, is onze showcase erg uitgebreid. Wij voorzien u graag van een passend advies en denken samen met u aan de juiste oplossing!