Fresco meubelen Showroom Drenthe

Wanneer u opzoek bent naar écht zitcomfort, dan is Fresco Meubel een echte toevoeging aan uw interieur. Het is van alle zitgemakken voorzien! Naast het zitcomfort is er ook rekening gehouden met verschillende modellen en kleuren. Van fauteuils tot banken in verschillende formaten.

Gaat u voor cognac bruin of juist voor antraciet? Bíjna alle kleurstellingen zijn mogelijk bij Fresco Meubel. Er is daarnaast ook een keuzemogelijkheid tussen lederen of stoffen bekleding. In onze showroom in Drenthe hebben wij een divers aanbod opgenomen van Fresco Meubel. Een van onze stylisten kan u van uitgebreid advies voorzien aangezien wij een van de dealers zijn van Fresco Meubel.

Graag vertellen wij u alles over het zitcomfort en het onderhoud van de zitmeubels. Fresco Meubel maakt daarnaast gebruik van duurzame houtsoorten zoals massief beuken of eikenhout. De levensduur van een zitmeubel wordt daarmee aanzienlijk verlengt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Fresco Meubel en daarom is het de juiste keuze voor in uw interieur.