De nieuwe voorjaarscollectie is binnen!

Deze tijd van het jaar is een uitstekende gelegenheid om eens binnen te lopen bij Selekt Wonen Ter Veen. Onze ruim opgezette woning zaak heeft namelijk onlangs de nieuwe collectie binnen gekregen, en is beslist de moeite waard om te bezoeken. Bovendien hebben we op tweede paasdag een heuse paasshow!

Inspiratie nodig voor het voorjaar?

Onze collectie wijzigt twee keer per jaar, zodat onze collecties altijd afgestemd zijn op de laatste trends. In het voorjaar willen veel mensen hun interieur veranderen. Deze mensen willen wij graag inspireren, en daarom heeft onze showroom een sfeerverandering ondergaan. In onze showroom vindt u een totale collectie aan meubelen, woningtextiel en slaapkamers. Wij hanteren drie stijlen: romantisch, lifestyle en rustiek. Daarmee hebben we voor iedereen wat wils! Ons assortiment hoort thuis in het middensegment en is voor jong en oud heel toegankelijk.

Bezoek onze paasshow!

Om de nieuwe collectie een feestelijk tintje te geven, houden we op tweede paasdag een paasshow! De deuren zijn geopend van 11:00 tot 17:00. Kom gezellig langs om ideeën op te doen, of profiteer van één van onze leuke paasacties!

Wij zijn zeer ALERT

Voor de inkoop van textiel en meubelen zijn wij aangesloten bij twee landelijk opererende groepen. Het voordeel voor ons is dat we gezamenlijk met andere partijen kunnen inkopen. Dat biedt ons de mogelijkheid om uitstekend te kunnen concurreren. Bovendien bent u als klant altijd verzekerd van actuele collecties en de nieuwste ontwikkelingen. Onze inkoopmogelijkheden bieden zoveel variatie wat betreft kleur, vorm, model en bekleding, dat wij vrijwel geen ‘nee’ hoeven te verkopen.

Daarnaast is onze prijs-kwaliteitverhouding meer dan goed. Voor hetzelfde product is men bij ons nooit duurder uit. Eerder goedkoper! Daarom zeggen wij wel eens dat we zeer ALERT zijn. Oftewel: Actueel, Lokaal goed bekend, Echte aandacht voor de klant, Royaal en diep assortiment en Topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Nieuwsgierig geworden?

Iedereen biedt service, maar bij bij ons is de service het overtreffen van uw verwachtingen! Kom eens langs bij ons in de showroom, en laat u inspireren en adviseren. Wij zijn gevestigd in Borger aan de Bloemdijk 1a (aan de weg Borger – Stadskanaal.)