Nieuws

Vacature Stoffeerder

Vacature meubelzaak Drenthe Selekt Wonen Ter Veen Borger

Ben jij een handige woningstoffeerder en ken jij de kneepjes van het vak? Lees dan snel verder want dit is een mooie kans voor jou.

De Baan

Als stoffeerder ga je aan de slag bij hoofdzakelijk particuliere klanten. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor het afleveren van een goed eindresultaat. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het leggen van harde en zachte vloerbedekkingen, het ophangen van raambekleding en het bezorgen en monteren van meubelen. Het betreft een vacature voor 32 uur (di t/m vr).

Jij

Hebt relevante werkervaring in de stoffering en staat open voor een nieuwe uitdaging.

Wij zijn

Selekt Wonen Ter Veen is al meer dan 35 jaar het adres voor wooninspiratie en interieurbeleving in Borger en omgeving. Met een showroom van 2.500 vierkante meter in wonen, zitten en slapen behoren we tot een van de grote meubelwinkels in de regio. Naast het verkopen van een hoogwaardige collectie meubelen, bieden we interieuradvies aan huis, monteren we raambekleding en leggen vloeren.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Wellicht zit jij straks ook gezellig bij ons op de bank! Stuur een motivatiebrief en een cv naar: info@ter-veen.nl of bel naar 0599 234 489.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs geste

Bekijk ook