Nieuws

Oktober woonmaand

Selekt Wonen Ter Veen Borger

Feest tijdens Oktober Woonmaand

Wij pakken groots uit tijdens de feestelijke Oktober Woonmaand. Naast leuke acties en aantrekkelijke aanbiedingen worden er ook wooncheque’s en heerlijke wijnen weggegeven.

Tijdens Oktober Woonmaand vindt u in de showroom de nieuwste collecties in vele stijlen en smaken. Nu het eerder donker wordt gaan we meer tijd binnen doorbrengen dan buiten. Veel mensen krijgen hierdoor, volgens Anthony ter Veen, de kriebels om het interieur weer eens te veranderen. “Wat meer warmte, kleur en gezelligheid. Zo halen we eigenlijk alles binnen wat we buiten niet veel meer tegen komen in oktober. In onze showroom kan de klant leuke ideeën en de nieuwste trends op het gebied van sfeervol wonen en slapen opdoen”.

Tijdens de Oktober woonmaand worden niet alleen de nieuwst collecties getoond, maar wordt ook de volledige nieuwe Studio van – UrbanSofa gepresenteerd en zal je zien dat de winkel voorzien is van nieuwe kleuren en nieuwe wanden.

Selekt Wonen Ter Veen actief in een grote regio

Selekt Wonen Ter Veen is met de showroom van 2500m2 in Wonen, Slapen en Zitten een grote meubelwinkel in de regio. “Behalve dat we daarmee in een plaatselijke behoefte voorzien, vervullen we daarmee ook een belangrijke regiofunctie”, iets waar Anthony Ter Veen best trots op is. “Dagelijks kunt u Ter Veen tegenkomen in een straal van zo’n 30-40km rondom Borger. De service gaat volgens Anthony verder dan het kopje koffie en de vriendelijke verkoper die de klant altijd mag verwachten. “Onze service is, het overtreffen van de verwachting van de klant, aldus Ter Veen”.

Nieuw woonseizoen, nieuwe woontrends

Bij een nieuw woonseizoen horen nieuwe woontrends. Wil je de woonkamer of slaapkamer een nieuwe look geven? We laten je alvast een paar nieuwe trends zien om inspiratie op te doen.

Trend: ronde vormen

Ook in 2024 zien we weer ‘curved lines’. De ronde en ovale eettafels zijn niet meer weg te denken. Daar komt dit jaar een nieuwe stijl bij: Deens ovaal. Deens ovaal is een rechte eettafel waarvan de hoeken zijn afgerond. Daardoor is deze tafel niet alleen functioneel maar heeft het ook een fantastische uitstraling.

De ronde vormen zien we ook terugkomen in banken. Ook banken zijn niet langer recht. Naast een ronde longchair of chaise lounge, zijn er nu ook ‘ronde banken’ verkrijgbaar (zie foto: nieuwste bank van UrbanSofa). Een rond vloerkleed maakt het geheel perfect af!

 

 

Trend: classic color chique

Dit seizoen zien we veel diepe kleuren, waaronder peache, nachtblauw en emerald groen. Deze kleuren zijn perfect te combineren met donker mahonie en walnoot hout. Ga voor velours meubelen of gordijnen en een beetje glans in het behang. Of kies voor een stof met een patroon, zoals een blokje of visgraat. Met deze stijl creëer je een chique en klassieke sfeer in huis.

 

 

Nieuw: kasten van akoestische wandpanelen

De showroom is uitgebreid met een nieuwe collectie kasten, gefabriceerd van akoestische wandpanelen. Deze kasten zijn in drie breedtematen en in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt een kast geheel naar wens samenstellen, van plank tot deur en als extra toevoeging een ladeblok en/of een wijnrek. De kasten zijn perfect te combineren met zowel diepe kleuren als naturel tinten.

Aanbiedingen en acties

De gehele maand oktober geven we 20% korting op pvc-vloeren, gordijnen en inbetweens. Ook hebben we mooie acties met bedtextiel, matrassen en boxsprings. Daarnaast ontvang je bij een aankoop een aantrekkelijke waardecheque cadeau.

De koffie staat klaar!

Kom gezellig langs om onze nieuwe collectie te bekijken en inspiratie op te doen. We helpen je graag om jouw woonwensen te realiseren.

Bekijk ook