Nieuws

Leegverkoop Relaxafdeling

Van 22 tot en met 25 november geven we tot maar liefst 50% korting op relaxfauteuils. Vier dagen lang is er leegverkoop op de relaxafdeling! Ook dit jaar is er keuze uit meer dan 100 stoelen van bekende en onbekende merken.

Waarom we elk jaar weer een volledige leegverkoop op de relaxafdeling houden? We willen onze winkel actueel houden: de nieuwste uitvoeringen en kleuren. Daarnaast hebben we bij een bekende fabrikant een grote partij relaxfauteuils kunnen inkopen. Deze stoelen mogen ook met veel korting de deur uit.

Vele korting
Op alle modellen in de relaxafdeling krijg je op woensdag 22 november én donderdag 23 november 30% korting. Vrijdag 24 november ontvang je 40% korting. Zaterdag 25 november krijg je maar liefst 45% korting en tussen 15:00 uur en 17:00 uur zelfs 50% korting.

Bekende merken
Op de relaxafdeling staan moderne en traditionele stoelen uitgevoerd in leer of stof, met de hand verstelbaar maar ook elektrisch. Uiteraard zijn ook de sta-op-uitvoeringen afgeprijsd. Alle modellen, waaronder Himolla, Hukla, De Toekomst, Gealux, Hjord, Knudsen en Relaazz zijn direct leverbaar. De fauteuils hebben volledige garantie. Het is mogelijk om de stoelen te reserveren voor later levering. De leegverkoop start op woensdag 22 november en eindigt zaterdag 25 november met een klapper. Uit ervaring weten we inmiddels dat deze vier dagen heel populair zijn.

Dit betreft een éénmalige actie en er geldt OP=OP.

 

RELAXFAUTEUIL OP MAAT
Een relaxfauteuil kopen is maatwerk. Daarnaast zijn het veelal niet de goedkoopste stoelen. We nemen dan ook ruim de tijd om samen de juiste stoel uit te zoeken. Een relaxstoel moet perfect en comfortabel zitten.

De juiste houding
Op de relaxafdeling staan vele stoelen in verschillende uitvoeringen en kleuren. Klanten zijn vaak geneigd om eerst te kijken wat ze mooi vinden. Met een relaxfauteuil werkt het iets anders. We kijken altijd eerst naar de lengte van mensen. In tegenstelling tot een ‘normale’ fauteuil, heeft een relaxfauteuil drie maten: S, M en L. Het is belangrijk om rechtop in de stoel te zitten en de benen negentig graden te kunnen buigen.

Zitcomfort
Een comfortabele stoel is voor iedere lengte te realiseren. Een extra lange voetenbank behoort tot de mogelijkheden. Als de pasvorm perfect is, kijken we pas naar wat voor het oog belangrijk is. Topkwaliteit zit in het zitcomfort! Kom gezellig langs en maak een proefzit! Ook tijdens onze Leegverkoop Vierdaagse staat de koffie klaar!

Bekijk ook