Nieuws

De Grote Winteropruiming staat voor de deur!

– Tot 60% korting –

Woensdag 3 januari start onze jaarlijkse Grote Winteropruiming. We halen weer flink de bezem door de showroom. Daarom mogen vele (show)modellen, van fauteuils tot wandkasten, met korting tot 60 procent de deur uit. Het nieuwe jaar gaan we gelijk goed van start!

Hoge korting
Diverse unieke (show)modellen van bekende en minder bekende merken, die nu in de showroom staan, moeten eruit. Onze nieuwe voorjaarscollectie is namelijk onderweg en in de winkel is te weinig ruimte. We verlagen onder andere zitgroepen, fauteuils, eetkamertafels, wandmeubelen, bedden en boxsprings in prijs. Sommige meubelen zijn zo goed als nieuw!

Geen levertijden
Nog een voordeel van deze fantastische actieperiode: geen lange levertijden. De showmodellen mogen direct mee naar huis. Komt dat niet goed uit? Dan is het mogelijk om tijdelijk gebruik te maken van onze gratis opslag. Alles wordt door ons geregeld. We maken een afspraak om de meubelen te bezorgen.

Actie pvc-vloeren en woonaccessoires
Als we dan toch met korting strooien, doen we het gelijk goed. Tijdens deze winteropruiming zijn ook onze woonaccessoires afgeprijsd. En voor wie op zoek is naar iets nieuws voor op de vloer of voor het raam, hebben we een mooie actie: 20% korting op pvc-vloeren en raamproducten.

Een goede reden om een bezoek te brengen aan onze winkel. De Grote Winteropruiming loopt tot en met zaterdag 10 februari 2024. Omdat het om (show)modellen gaat, kunnen we niets nabestellen. Weg is weg.

Bekijk ook