Unieke Winter Opruiming bij Selekt Wonen Ter Veen Borger

De jaarlijkse Unieke winter opruiming is ervoor om de uitlopende modellen en de showmodellen voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden.

 

Selekt Wonen Ter Veen in Borger houdt de komende weken een unieke opruiming, deze omvat heel veel showmodellen zitgroepen, fauteuils, eetkamertafels, wandmeubelen, slaapkamers, boxsprings, linnenkasten etc, met wel zeer hoge kortingen. Deze artikelen worden met deze hoge kortingen verkocht, omdat er ruimte gemaakt moet worden voor de nieuwe collectie. Een doorlopende stroom van nieuwe modellen en de meest actuele collectie op het gebied van meubelen zorgen ervoor dat sommige modellen rigoureus worden afgeprijsd!

 

Maar ook op het gebied van woontextiel heeft Selekt Wonen Ter Veen Borger in de opruimingsperiode de nodige aanbiedingen, kortom, bent u toe aan iets nieuws in uw interieur of wilt u gewoon eens weten wat er allemaal te koop is, dan moet u beslist eens een kijkje gaan nemen bij Selekt Wonen Ter Veen in Borger, Zij vragen geen aanbetalingen, bezorgen gratis door heel Nederland, en slaan, indien nodig, op voor latere levering. Natuurlijk staat de koffie voor u klaar.

 

Compleet advies

Selekt Wonen Ter Veen Borger heeft goed advies, service en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Zij komen gratis bij de consument thuis opmeten, geven een kleur- en totaal advies en de consument krijgt stalen mee op zicht. De consument kan bij hun terecht voor de totale inrichting van het interieur. Voor bijna elke ruimte in huis hebben zij naast fraai woontextiel ook de mooiste meubels. Selekt Wonen Ter Veen Borger hoopt vele consumenten van dienst te zijn in hun winkel aan de Bloemdijk 1a te Borger (aan de weg Borger-Stadskanaal.)