Feest bij Selekt Wonen Ter Veen tijdens Oktober Woonmaand!

oktober-woonmaand-2015-selekt-wonen-ter-veen

Tijdens de feestelijke Oktober Woonmaand pakt Selekt Wonen Ter Veen groots uit! Naast leuke acties en aantrekkelijke aanbiedingen worden er ook cadeaus weggegeven. Denk hierbij aan waardecheques, kaartjes voor het reuzenrad (tijdens Borgerderpleinfeest), heerlijke wijnen van Mibu en dinercheques van Hotel Restaurant Bieze uit Borger.

De nieuwste collecties

Tijdens Oktober Woonmaand vindt u in onze showroom de nieuwste collecties in vele stijlen en smaken. Nu het weer eerder donker en kouder wordt gaan we meer tijd binnenshuis doorbrengen. Veel mensen krijgen hierdoor kriebels om het interieur weer te veranderen.

Het is dan ook dé tijd voor warmte, kleur en gezelligheid. Benieuwd hoe u meer sfeer in uw huis kunt brengen? In onze showroom van 2500m2 kunt u leuke ideeën opdoen en de nieuwste trends op het gebied van sfeervol wonen en slapen bekijken. Bij Selekt Wonen Ter Veen vindt u meubelen van hoge kwaliteit voor uw woonkamer, zitkamer, eetkamer en slaapkamer en dat allemaal voor een goede kwaliteit-prijsverhouding.

Tapijt is terug van weggeweest!

Behalve voor meubels en bedden, bent u bij Selekt Wonen Ter Veen ook aan het juiste adres voor een complete en stijlvolle stoffering met een persoonlijk interieur advies. Vloeren van hout, laminaat of PVC, u kunt het vinden bij Ter Veen.

Opvallend is dat tapijt na jaren van “terugloop” weer veel wordt toegepast. Tapijt geeft een warme uitstraling, brengt rust en intimiteit in huis en is heerlijk comfortabel aan uw voeten. Ideaal voor de aankomende maanden! Bij Selekt Wonen Ter Veen bieden wij u een grote selectie aan mogelijkheden, zodat er altijd een geschikte vloerbedekking is.

Meer informatie

Selekt Wonen Ter Veen vindt u aan de Bloemdijk 1A in Borger. De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van half tien tot zes uur op vrijdag is er koopavond en op zaterdag sluit de winkel om vijf uur.