Unieke zomeropruiming bij Selekt Wonen Ter Veen Borger

Ieder jaar houden wij bij Selekt Wonen Ter Veen een unieke opruiming waarbij we uitlopende modellen en showmodellen tegen een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. Dit is hét moment om flink te besparen op uw nieuwe meubels door te kiezen voor de voordelige modellen uit onze opruiming. Denk hierbij aan fauteuils, eetkamertafels, wandmeubels, boxsprings, linnenkasten en nog veel meer.

Altijd de meest actuele collecties

Deze artikelen worden met hoge kortingen verkocht, omdat er ruimte gemaakt moet worden voor de nieuwe collectie. Onze collectie wordt namelijk voortdurend vernieuwd. Diverse meubelen maken daardoor geregeld plaats voor hun opvolgers. Hierdoor hebben wij altijd de meest actuele collecties in de winkel staan. Ook op het gebied van woontextiel hebben wij in de opruimingsperiode de nodige aanbiedingen. Dit is voor u de perfecte kans om uw interieur voordelig te verrijken!

Waarom selekt wonen ter veen?

Selekt Wonen Ter Veen Borger is al meer dan 25 jaar hét adres in Borger en omgeving voor wooninspiratie en interieurbeleving. Met onze brede collectie in diverse stijlen op het gebied van wonen, zitten en slapen kunnen wij al uw woonwensen in vervulling laten gaan.

U kunt bij ons terecht voor de totale inrichting van het interieur. Voor vrijwel iedere ruimte in huis hebben wij de mooiste meubels en fraai woontextiel. Goed advies, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen u altijd zo goed mogelijk adviseren en informeren.

Wij vragen geen aanbetalingen en bezorgen gratis door heel Nederland. Indien nodig slaan wij ook op voor een latere levering. Dus bent u toe aan iets nieuws in uw interieur? Of bent u gewoon benieuwd wat er allemaal te koop is? Dan moet u beslist eens een kijkje nemen in onze winkel! De koffie staat voor u klaar.

Meer informatie

De opruiming begint op 2 juli en vanaf dan kunt u profiteren van kortingen tot wel 70%! Wij hopen u van dienst te kunnen zijn in onze winkel aan de Bloemdijk 1a te Borger (aan de weg Borger-Stadskanaal). Heeft u nog vragen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen 0599-234489.