Selekt Wonen Ter Veen introduceert de ultieme slaapervaring

searns-and-foster-ter-veen-borgerbanner

Naast de merken als Tempur en Eastborn zijn nu ook de Amerikaanse, handgemaakte matrassen van Stearns & Foster Exclusief verkrijgbaar bij Selekt Wonen Ter Veen in Borger. Stearns & Foster is al ruim 165 jaar een begrip.
Gemaakt van de allerbeste materialen door de beste vaklieden ter wereld zorgen de exclusieve bedden voor een unieke slaapervaring.

Amerikaanse luxe

In 1846 begonnen G.S. Stearns en Seth Foster met het maken van katoenen producten voor de bekleding van paardenkoetsen. Een gedeelde passie voor de allerbeste materialen, innovatie en ambachtelijk vakmanschap bracht hen bij elkaar. Later resulteerde de samenwerking in de productie van matrassen voor luxe hotels en consumenten thuis.

Authentiek handwerk

Van alle vaklieden ter wereld komen slechts enkelen in aanmerking voor het maken van Stearns & Foster matrassen. Ieder detail en ieder onderdeel is precisiewerk. Een Stearns & Foster bed is ontworpen voor verfijnde elegantie en klassieke luxe; met speciale details, zoals de rijke stoffen en de subtiele geraffineerde dessins met het kenmerkende fleur-de-lis borduurwerk.

searns-and-foster-ter-veen-borger01

Superieure materialen

Stearns & Foster kiest alleen voor pure materialen, zorgvuldig geselecteerd op veerkracht, ademend vermogen en zachtheid. Naast hoogwaardig Amerikaans katoen, 100% pure wol uit Nieuw-Zeeland en kreukvrij kasjmier, wordt voor de matrassen ook luxueuze zijde en latex gebruikt.

searns-and-foster-ter-veen-borger02

Ultieme slaapervaring

Door aloude, beproefde technieken te combineren met nieuwe kennis, zorgt Stearns & Foster ervoor dat ieder detail van een matras bijdraagt aan een lichaamsvormende en ondersteunende slaapervaring. Tot de belangrijkste kenmerken behoren een PrimaCool toplaag van geltraagschuim, koperen luchtopeningen en het inventieve IntelliCoil veer in een veer-systeem.

Collectie 2015

Consumenten kunnen bij een selectie van de betere bedspeciaalzaken kennismaken met de collectie van Stearns & Foster. Er is een keuze uit drie klassieke bedden: Estate, Estate Pillow Top en Lux Estate Plush. Ieder model is een toonbeeld van de allerbeste Amerikaanse matras.

Er is al een Stearns & Foster Estate matras vanaf € 2.398,- (140 x 200 cm)