Oktober Woonmaand: volop inspiratie bij Selekt Wonen Ter Veen Borger

Oktober Woonmaand betekent de start van een nieuw seizoen. Selekt Wonen Ter Veen Borger is er helemaal klaar voor met de nieuwe collecties meubelen, woontextiel en slaapartikelen. Kom tijdens Oktober Woonmaand bij de woonwinkel inspiratie opdoen en profiteer van vele aanbiedingen en leuke acties.

Comfort, warmte en gezelligheid met gordijnen
Selekt Wonen Ter Veen Borger begint het nieuwe seizoen graag goed met een gevarieerd aanbod meubelen en woontextiel in uiteenlopende stijlen: van landelijke, rustiek en eigentijds. Neem bijvoorbeeld gordijnen, de ware sfeermakers voor het interieur. De mogelijkheden in raambekleding zijn bij Selekt Wonen Ter Veen Borger haast eindeloos: prachtige gordijnstoffen in uiteenlopende kleuren, materialen en dessins, fijne vitrage, geraffineerde inbetweens en elegante vouwgordijnen… “Momenteel is de combinatie zwart/wit populair, evenals stoffen in unikleuren met een weefeffect. Met gordijnen creëer je comfort, warmte en gezelligheid, kortom de sfeer die bij jou past”, weet Anthony ter Veen.

Verrassend veelzijdige vloeren
Op het gebied van vloeren biedt Selekt Wonen Ter Veen Borger al even een uitgebreid aanbod. Zo vindt u in de woonwinkel een brede collectie tapijt in verschillende kwaliteiten, kleuren en dessins. U kunt met tapijt verrassende ontwerpen maken door ze met elkaar te combineren. Vinyl en marmoleum kunnen net als tapijt prima in de vele ruimten van het huis gelegd worden. Beide producten zijn gemakkelijk in onderhoud en slijtvast. Ook hier is de keuze in kleuren en dessins groot en kunt u uw eigen stijl kiezen. En uiteraard heeft Selekt Wonen Ter Veen Borger een ruime keuze in parket, laminaat, kurk of een PVC vloer.

Op en top slaapcomfort
Alles voor een gezonde nachtrust en op en top slaapcomfort vindt u eveneens bij Selekt Wonen Ter Veen Borger: Boxsprings en matrassen, dekbedden, kussen, hoeslakens en dekbedovertrekken. “Je vindt in onze collectie verschillende merken, waaronder ®Tempur, ®Eastborn en de budgetvriendelijke ®Dorminette collectie. Bovendien hebben we voor elke slaapwens een geschikt kussen.” Nieuw is een dekbed met climate control voor partners met een van elkaar afwijkende warmtebehoefte.

Vele aanbiedingen en leuke acties tijdens Oktober Woonmaand
Selekt Wonen Ter Veen Borger maakt er deze maand een feestje van: “Voor ons is de Oktober Woonmaand een heel leuke maand. De nieuwe najaarscollectie is binnen, de winkel heeft een metamorfose ondergaan en we laten onze klanten graag mee profiteren door vele aanbiedingen en leuke acties bij alle aankopen, zoals een flesje wijn of aantrekkelijke waardebon”, aldus Ter Veen. Kiest u in oktober voor gordijnen of behangen uit de huiscollectie, dan krijgt u maar liefst 25 % korting.