Tialda Hebels – interieurspecialist bij Selekt Wonen Ter Veen!

thialdaIk werk sinds februari 2009 bij Ter Veen. Mijn werkzaamheden zijn: verkoop, prijzen aanbrengen op artikelen, prijslijsten aanpassen, een stukje administratie en styling van de showroom. Kortom, alle voorkomende werkzaamheden in de winkel. Styling met betrekking tot interieur heeft altijd mijn interesse gehad. Ik heb namelijk aan het ‘Cibap’ in Zwolle gestudeerd. Hier kun je opleidingen volgen met betrekking tot etaleren, decoreren, reclame en standbouw.

Ik houd van de trend Lifestyle: niet te modern maar ook niet te veel ditjes en datjes. Als ik mijn interieur zou willen veranderen? Dan zouden mijn collega’s alle nieuwe meubelen van Selekt Wonen ter Veen mogen brengen en installeren! Nee, geintje. Hier staat een hele mooie Scapa boxspring, deze zou ik graag mee naar huis willen nemen.

Tips

Soms is het moeilijk om in te schatten hoeveel ruimte iets inneemt. Om ruimtelijk inzicht te krijgen, kunt u op papier afmetingen uitknippen van meubelen en dit in de ruimte neerleggen. Daarnaast mag u altijd stalen mee naar huis nemen om te kijken of de kleuren binnen het bestaande interieur passen. Komt u er alsnog niet uit? Wij komen graag bij u langs voor advies op maat!