Geen wandel, geen fiets, geen zwem 4 daagse, maar een bankstel 4 daagse!

Geen wandel, geen fiets, geen zwem 4 daagse, maar een bankstel 4 daagse!

button-bankstel

Om geheel in de trant van de 4 daagse mee te doen houdt Selekt Wonen Ter Veen in Borger de komende 4 weken een aantal leuke acties.

De acties lopen in de betreffende week van wo t/m za en voor alles geldt op=op. De minimale korting op de unieke showmodellen is 20% en dit loopt vaak op tot 50%. Alle artikelen kunnen direct geleverd worden of gratis worden opgeslagen voor latere levering, uiteraard wordt alles geleverd met volledige garantie en is er geen aanbetaling nodig.

Bankstel 4 Daagse.

Deze week – de aftrap van de actie met een Bankstel 4 daagse – Veel unieke showmodellen in de stijlen eigentijds, Lifestyle, romantisch en rustiek. Losse banken, zitrgoepen, leefhoeken etc.

Eethoek 4 Daagse.

Week 24 – Vervolg van de actie met een Eethoek 4 daagse – veel eethoeken of setjes eetkamerstoelen uit voorraad leverbaar.

Fauteuil 4 Daagse.

Week 25 – In deze week worden de fauteuils in de actie meegenomen, zowel de normale fauteuils als de relaxfauteuils worden hierbij aangeboden – leer of stof, volop keuze.

Slaap 4 Daagse.

Week 26 – Ook de slaapafdeling wordt zeker niet vergeten en deze komt in week 26 aan bod, veel sets van de merken – Eastborn – Vroomshoop, Tempur en Dorminette, maar ook de lossen matrassen en 1 pers. Ledikanten worden hierin meegenomen.

Kortom 4 weken lang elke week een unieke 4 daagse actie bij Selekt Wonen Ter Veen. Alle artikelen die onder de actie vallen zijn voorzien van een opvallende kaart, u herkent ze gemakkelijk!