Selekt Wonen Ter Veen blijft sponsor bij TFC “de Elsegge”

Selekt Wonen Ter Veen blijft sponsor bij TFC “de Elsegge”

Albert Bleuming – Toer Fiets Club ,, de Elsegge ‘’ is zeer ingenomen met het feit dat SELEKT WONEN TER VEEN bereid is gevonden om als sponsor naast ,, EGBERT EGBERTS RACE en ATB SPECIALIST’’ en ,,KOOPS AUTOSCHADE’’ ook de komende drie jaar als Hoofdsponsor ook de club verbonden blijft.

Selekt Wonen Ter Veen staat in de wijde omgeving bekend als een zaak met een royale keuze, waarbij bijna alles op het gebied van Wonen Zitten en Slapen te verkrijgen is en waarbij Selekt Wonen Ter Veen er altijd naar streeft om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Een zaak waar men actuele collecties vind, die vanwege de gezamenlijke inkopen tegen zeer gunstige prijs/kwaliteit verhoudingen aangeboden worden.

Ter Veen is eveneens verheugd met de samenwerking, wij opereren regionaal en zijn een bedrijf dat zeer nauw verbonden is aan Borger. We zijn hier immers al ruim 35 jaar gevestigd. En hebben het voorrecht om in die periode vele woningen in te richten en onze klanten te voorzien van nieuwe meubelen en/of slaapsystemen. Met de sponsoring kunnen wij enerzijds ,, de Elsegge” ondersteunen en anderzijds onze naamsbekendheid vergoten, want de mensen zien “ons” nu door heel Drenthe en Groningen fietsen. Een Win-Win situatie aldus Anthony ter Veen.

 

elsegge