Optimaal wonen

U heeft keuze uit een ruim assortiment vloeren, vloerbedekking, behang en raamdecoratie in diverse prijsklassen. De nieuwste trends en andere mooie producten vindt u bij ons in de zaak. Kom eens langs en laat u inspireren en vrijblijvend voorlichten!

Service

Onze adviseurs geven u kostenloos advies. Ook het opmeten en advies aan huis is geheel gratis. Serivce? Wat is service? Een kopje koffie? Netjes worden geholpen? Dat gebeurt toch overal? Onze service is het overtreffen van uw verwachtingen!

Projectinrichting

Ook op het gebied van projectinrichting voor uw bedrijf, stichting of vereniging zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen u een compleet pakket aanbieden. Projecten tot 1000m² voeren wij uit met onze eigen vakkundige mensen. Daarnaast hebben wij een vaste ploeg professionele stoffeerders achter de hand.

Quick-Step

Ter Veen is 'Royal dealer' van Quick-Step. In onze showroom vindt u alle kwaliteiten van Quick-Step. Hiermee kunnen we een fantastische vloer aanbrengen met de wetenschap dat de vloer gemaakt is om op te leven. Uiteraard perfect gelegd door onze gecertificeerde vakmensen. Mocht u het zelf willen leggen, bezorgen we het laminaat gratis bij u thuis.

Wonen

 

Colors@Home

Selekt Wonen Ter Veen neemt als Colors@Home u het werk graag uit handen nemen, dat is waar wij voor staan. Iedereen heeft weleens hulp nodig en als het op uw interieur aankomt, helpen wij graag een handje. Daarom hebben wij standaard een aantal diensten, zoals opmeten, interieuradvies bij uw thuis, het monteren van raambekleding of het leggen van vloerbekleding!

Woninginrichting voor optimaal wonen

U vindt bij ons een ruim assortiment aan raambekleding en vloerbedekking. De scherp geprijsde “de Huiscollectie” bevat alle kleuren van de regenboog. Het is zoveel, dat het kan gaan duizelen voor uw ogen. Wij bieden u daarom graag het advies van onze interieurspecialist aan. Onze specialist luistert naar uw wensen: van materiaal tot budget. Wij kunnen uw hele woning bekleden of alleen dat ene gezellige verbouwde zolderkamertje. Hoe groot of klein uw plannen ook zijn, u krijgt van ons dezelfde inzet, service, tips en adviezen.

Service
Naast de vakkundige service van onze interieurdeskundigen bieden wij GRATIS:

  1. Advies van onze interieurspecialisten.
  2. Opmeten van uw interieur.
  3. Ophangen, leggen en monteren van raam- en vloerbekleding door ons eigen vakteam.
  4. Aan huis geleverd.

Wij spreken met u een vaste tijd en dag af, zodat u nooit hoeft te wachten!

Echte service met een gouden randje!”, vindt Margreet Kuiper, klant van Select Wonen Ter Veen.

Projectinrichting
Van zolderkamer tot projectinrichting: wij bieden dezelfde uitstekende service met zeer concurrerende prijzen. Voor advies en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Uitstekende service, snelle dienstverlening en scherpe prijs!”, vindt Bijering Consulting uit Rolde.

>> Raam- en vloerbekleding “de Huiscollectie” van Kijken, kiezen en kleur.
>> Actuele collectie wonen van "Garant Meubel".

Onze merken

Merken bij Ter veen